Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flyvende sightseeing: Oplev verdens hårdeste kapsejlads fra luften

Af Freja Dumont

I næste uge skydes The Ocean Race igang, og Aarhus vil som den første danske by nogensinde være vært for verdens længste og hårdeste havkapsejlads fra den 29. maj til afslutningen den 8. juni.

Uanset om du er vild med action, eller om du hellere bliver på landjorden, er der garanti for et sus i maven, og man regner med, at der kommer cirka 400.000 gæster til Aarhus for at opleve det kæmpestore event.

Og nu kan du også opleve det hele fra luften. Nordic Seaplanes flyver nemlig sightseeing den 4., 5. og 8. juni.

Se det hele fra første række i luften

”Det våde element er vores hjemmebane, så da vi fandt ud af, at Ocean Race kommer til Aarhus, var det helt naturligt at tilbyde flyvende sightseeing over kapsejladsen.

Pladsen på kajen bliver sikkert trang, men i flyet sidder man i første række, og kan få et godt overblik over hele sejladsen, de mange tilskuerbåde på vandet og selvfølgelig også opleve Aarhus’ smukke placering mellem skov mod syd og de mange strandvejsvillaer nord for byen,” udtaler CEO Ole Christiansen.

Den sidste sightseeingtur bliver ekstra speciel, da man her vil kunne følge de store både et stykke af vejen fra Aarhus Havn og deres videre sejlads mod Kiel i Tyskland.

Prisen er 697 kr. pr. person og billetter bookes lige her.

Den flyvende sightseeingtur er oplagt til alle, der er fascineret af sejlsportens Formel1, men også oplagt som en firmaevent eller VIP-tur med kunder. 

Interesserede kan derfor også kontakte Nordic Seaplanes på 70200060 og få et tilbud på en skræddersyet tur.

Del artikel

Andre læser også