ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kom med bag politiafspærringerne: Populær true crime-podcast live i Aarhus

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Unsplash.
Foto: Unsplash.

Kom med bag politiafspærringerne og hør om efterforskning, sporsikring, retsmedicin og rettergang i virkelighedens kriminalsager, fortalt af dem der har været helt tæt på.

Du kan nemlig komme med til en live-udgave af den populære podcast Danske Drabssager på Hermans i Tivoli Friheden tirsdag 23. november klokken 19.00.

Kriminalreporter Stine Bolther er vært og inviterer to eksperter med på scenen. Du kan møde tidligere drabschef Jens Møller Jensen og kriminaltekniker Bent Hytholm Jensen.

De har begge arbejdet i mange år med resultaterne af samfundets skyggeside: Drab, overgreb, vold. Deres grundige arbejde har været med til at få mange forbrydere fængslet og siden stillet for en dommer.

Sammen vil de gennemgå sager, som de hver især har været helt tæt på, og de kan fortælle om de personlige overvejelser og handlinger, de har foretaget sig under efterforskningerne.

Også de retsmedicinske undersøgelser og juridiske aspekter vil blive vendt. Denne aften hører du om sager, som ikke tidligere har været omtalt i de – indtil videre – over 30 episoder, der er udgivet i podcast-serien Danske Drabssager.

Publikum kan se frem til en aften med indsigt, viden og spænding, når eksperterne tager os med helt tæt på drabsefterforskning.

Du kan læse mere og købe billetter her.

Del artikel

Andre læser også