Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe show: Oplev verdensklasse ballet i Mindeparken

Af Freja Dumont

Verdensballetten byder ind til en flot aften i velgørenhedens tegn i morgen tirsdag den 1. august kl. 18. , når de sammen med skuespiller Sofie Gråbøl og flamencodanser Selene Munoz optræder ved en stor gallaforestilling til fordel for Røde Kors´ vigtige arbejde blandt ofrene i Ukraine.

Mindeparken i Aarhus danner rammen for den fantastiske forestilling, og billetindtægten går ubeskåret til den gode og vigtige sags tjeneste.

Til gallaforestillingen Dance for hope medvirker bl.a. ballerinaer og solodansere fra fire af verdens mest berømte balletkompagnier:

The Royal Ballet of London, Den Kongelige Ballet i København, Statsballetten i Berlin og Den Norske Nationalballet i Oslo.

Du kan købe billet til showet lige her

Støt krigens ofre og få en fantastisk oplevelse

Ambassadøren for gallaforestillingen er den ukrainske ballerina Iana Salenko.

Hun er født og opvokset i Kyiv og uddannet ved balletten i Donetsk. I dag er hun 1. solodanser – Prima Ballerina ved Statsballetten i Berlin, og regnes for en af sin generations mest betydningsfulde balletdansere med engagementer over hele verden.

Ved forestillingen i Mindeparken vil Iana Salenko danse sammen med sin faste partner – både på scenen og privat, den tyske solodanser Marian Walter.

Krigen i Ukraine har haft helt ufattelige konsekvenser for landets borgere. En humanitær katastrofe som har krævet mange ofre, og over 8 millioner ukrainere er på flugt, mens de materielle skader er uoverskuelige.

Røde Kors hjælper blandt andet med mad, adgang til rent drikkevand, sundhedsklinikker, varmekilder, førstehjælp, medicin, ambulancer og psykosocial samt økonomisk støtte.

Derudover bistår de ved evakuering af civile og arbejder for at genskabe kontakten mellem familiemedlemmer, som er blevet adskilt.

Det er dette arbejde som arrangementet i Mindeparken vil støtte – både økonomisk men også ved at sætte fokus på, at krigen stadig er der, og at den dagligt kræver mange ofre.

Så tag familien og en picnickurv under armen og støt op om den gode sag.

Der er også mulighed for at tilkøbe et lækkert tapasbræt eller en vegetar sandwich i forbindelse med billetkøb.
Derudover kan der købes drikkevarer i baren.

Del artikel

Andre læser også