Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En oplevelse for livet – En helt outstanding vinsmagning og middag på Slinger Bistro

Af anders@sommersangdigital.dk

En oplevelse for livet – sjælden, og unik, vinsmagning på Slinger Bistro. Det bliver en aften, du vil huske resten af dit liv. Intet mindre. Slinger Bistro giver dig muligheden for en udsøgt, og meget eksklusiv vinoplevelse, hvor du kan smage nogle helt unikke vine, der uden sammenligning vil imponere selv de største vinelskere. Vinkortet længere nede taler sit eget sprog. Køkkenchefen, Mads Stokholm, har til denne aften sammensat en middag, der på vidunderlig vis vil gå hånd i hånd med de unikke vine – eller en del af dem.

 

Dato: 28. maj

Klokkeslæt: 18:00

Sted: Slinger Bistro

Skolegade 5

8000 Aarhus C

Pris: 4.995 kroner pr. person inkl. vin og mad

 

Kun 14 pladser

Det er ikke hver dag, man får mulighed for en smagning i den her liga. Faktisk er det yderst sjældent. En aften som vil stå i perfektionens tegn, hvor der kun er meget få pladser. Det gælder derfor om at være hurtig, hvis du vil sikre dig oplevelsen. Skriv direkte i reservationsformularen længere nede eller ring på 30 31 32 45 og hør, om der er plads.

 

BESTILLING / RESERVERING

Først til mølle. Ring på 30 31 32 45 med det samme, eller gå ind på www.slingerbistro.dk/vinsmagning, hvor du kan læse meget mere!

 

 

VINSMAGNING – PROGRAM

CHAMPAGNE

———————————————————-

NV De Sloovere Piene Brut Prestige

1945 Heidsieck & Co Monopole

NV Brut Reserve 1er Cru Jean Gimonnet

NV Brut, C. de Cazanove

NV Brut Rosé, G.H. Martel

1995 Brut Millésimé ‘Collection 2000′

Beaumet’ Jaquesson Cuvée No 734

HVIDVIN

———————————————————-

1999 Meursault-Charmes 1. cru Hubert Moret Magnum

2006 Meursault Perriéres 1. cru Jean-Michel Gaunoux

1980 Meursault Henry Reboulleau

1955 Meursault-Charmes 1. cru Vandermeulen

2011 Meursault “Les Tessons” Buisson- Charles

RØDVIN

———————————————————-

1959 Gevrey Chambertin Morin Pere & Fils

1947 Richebourg Grand Cru Vandermeulen

1955 Clos de Tart Grand Cru Exceptionelle, Vandermeulen

1964 Beaune Clos de Mouches 1′ Cru Drouhin/Grafe Lecooq

1976 Beaune Clos de Mouches 1’Cru Chanson

1976 Chambertin Clos de Béze Grand cru P. Gelin

1964 Chambertin Clos de Béze Grand Cru P. Bouillon

1947 Clos de Vougeot Grand Cru, Leymarie

1953 Corton Grand Cru Cuvée Docteur Peste Faye & Cie

1979 Volnay Bitouzet

1986 Latricieres Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils

1978 Gevrey Chambertin, Champy

1982 Volnay, Ph. Moreau

1972 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils

1974 Latricheres Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils

1978 Leroy d’Auvenage, Bourgogne

1986 Bonnes Mares Grand Cru Newman

1985 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils

1976 Beaune Clos de Roi 1′ Cru ,Chanson

1955 Chambolle Musigny A & R Barrier

1967 Chambolle Musigny

1959 Volnay Albert Bichot

1982 Volnay, Ph. Moreau

1985 Beaune Clos de Mouches 1’Cru Chanson

1982 Santenay H. Royer-Lebon

1970 Charmes Chambertin Grand Cru Camus Pere & Fils

DESSERTVIN

———————————————————-

1955 Château Pajot, Rene Vedrenne, Sauterne

1947 Barsac, Vandermeulen

1947 Sauterne, Vandermeulen

1978 Château de Segur, Barsac Sauternes

1980 Château Rieussec, Sauternes

1995 Chateau Lamothe Guignard, Sauternes

 

 

———————————————————-

6-RETTERS MIDDAG / MENU

———————————————————-

Køkkenchefen, Mads Stokholm, står for maden!

 

Snacks

Pandekager med fuglekvidder

Stegt Kyllingeskind med rogn og røg

Østersmayo med brændt jomfruhummer

Hjertesalat med røget bacon og oliven

Fiskebold med løgcreme

 

Første forret

Kammusling tataki

Røget beurre blanc og kaviar

 

Anden forret

Stegt pighvar

Tomat & bisque

 

Mellemret 

Ristet foie gras

Rabarber, citrontimian & brændt crepe

 

Første hovedret

Confiteret kalvebrissel

Svampefricassé med syltede skud og frisk trøffel

 

Anden hovedret

Paneret dansk gris

Morkelsaft, persille & ramsløg

 

Dessert 

Brun farin

Vanilleis & rabarber

 

 

OM SLINGER BISTRO

Slinger Bistro ligger i hjertet af Aarhus. Strategien er uhyre enkel: God mad, god vin og god betjening. Trods navnet er her ingen slinger i valsen. “Vi lover dig, at vi vil gøre os rigtig umage for at give dig en god madoplevelse og nogle hyggelige stunder”. Sådan lyder mottoet på Slinger Bistro.

 

Spisekortet er fransk inspireret, men vi holder også skarpt øje med årstidens råvarer. Menuerne bliver løbende udskiftet. Vin skal, også, vælges med omhu, og Slinger Bistro har et stort kort med udvalgte vine fra hele verden. Personalet ved noget om vinen og er ikke bange for at dele deres viden. En sober rådgivning parret med en human prispolitik sikrer dig en helstøbt smagsoplevelse på “nye” bistro.

 

SLINGER BISTRO
Skolegade 5
8000 Aarhus C
Telefon: 30 31 32 45
Mail: info@slingerbistro.dk

 

Se mere om Slinger Bistro her:
www.slingerbistro.dk
www.facebook.com/slingerbistro
www.instagram.com/slingerbistro

 

Del artikel

Andre læser også