Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opråb fra restauratør: Nytårsaften er IKKE aflyst!

Af anders@sommersangdigital.dk

Trods restriktioner og andre benspænd, så er det stadig værd at fejre, at vi hopper ind i et nyt år, som forhåbentligt behandler os bedre end det forgangne. 

 

Siden det seneste pressemøde er flere restauratører blevet mødt af gæster, der fejlagtigt tror, at der er lukket ned for salget af nytårstakeaway. Men sådan forholder det sig ikke, for restauranterne må stadig gerne sælge takeaway. Nytårsaften er altså ikke aflyst, og du kan med ro i sindet gå på opdagelse efter din favoritmenu blandt byens mange gode bud. 

 

”Vi laver stadig nytårsmad! Flere har desværre misforstået de seneste udmeldinger om lukninger. Det påvirker nemlig ikke vores nytårs take away at der lukkes ned for detailbutikkerne. Så vi håber stadig folk vil støtte os og vores mange dejlige kollegaer i branchen på årets sidste dag.” 

 

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra Morten Pedersen, Direktør og Partner i DiningSix, der står bag restaurantkoncepterne KöD, Basso, Klokken og Keyser Social. Også de tilbyder i år en lækker 3-retters nytårsmenu, der kan bestilles helt ned til 2 kuverter for bare 299,- pr. person. 

 

Jul og nytår er årets absolutte højdepunkt for de fleste i restaurationsbranchen, og i et dramatisk år som 2020, er de mere end nogensinde før afhængige af at få solgt ud af deres nytårsmenuer. Så er dine oprindelige planer for nytårsaften røget i vasken som følge af de nye restriktioner, så bestil din nytårsmad udefra og støt restauranterne i en svær tid.

 

Se et bud på gode nytårsmenuer som take-away

 

Del artikel

Andre læser også