ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Opret et testamente for at sikre dig selv og din familie i fremtiden

Af Annoncør

Et testamente er din chance for at have 100% råderet over din arv og hvordan den skal fordeles. Hvis ikke du har et den dag arven skal gøres op, så er det altså op til arvelovens regler at beslutte hvordan din arv videregives og til hvem. Gør dig selv og din familie en tjeneste, opret et testamente i dag og sikre en tryg fremtid for dem alle. 

Den hurtige guide, til at oprette dit testamente

Hos jura-docs kan du oprette dit testamente nemt og smertefrit. På deres hjemmeside udfylder du en formular, og så vil deres juridiske rådgivere inden længe, tage kontakt til dig. I dette opkald, finder i sammen ud af hvordan du og din familie, dækkes bedst muligt med et testamente. Efterfølgende begynder de øjeblikkeligt på at udarbejde testamentet. Hertil får du senere et udkast, som du så kan komme med ændringer til eller stille spørgsmål, skulle der være noget som du særligt undre dig over. Til sidst, efter gennemgang af dokumentet og udredninger af mulige fejl, bliver det færdige testamente udleveret til dig via en krypteret e-mail. Med jura-Docs ansvarsforsikring er du, som kunde og dine arvinger 100% juridisk forsikrede, skulle der være blevet begået en fejl under udarbejdelsen af testamentet.

Testamentet giver dig kontrollen

Med testamentet har du som ovennævnt, den fulde råderet over hvad der skal ske med din arv når den engang skal videregives. Dette indebærer bl.a. at du kan sikre din bedre halvdel den samme arveret, som de ville få hvis I var gift. Derudover kan du lave et børnetestamente, der sikrer dine børn, du kan tage en beslutning om at arven skal fordeles ligeligt mellem dine stedbørn og dine biologiske børn. Skulle det være nødvendigt kan du såvel begrænse arven for nogle arvinger, eller du kan gå i den ordning der hedder uskiftet bo. Uskiftet bo vil sige at arven ikke går til dine børn fra et andet ægteskab, de går til din nuværende ægtefælle. 

Typer af testamenter, som du kan vælge imellem

Der er tre testamentetyper. 
Heriblandt er der notartestamentet, som er brugt af de fleste. Det er en del svære at betvivle gyldigheden, da man underskriver testamentet foran et medlem af byretten, kaldet en notar. 
Så er der også vidnetestamentet. Her udvælger du to myndige vidner, som ikke må være arvinger selv. De skal så bekræfte med deres underskrifter, at du var tilregnelig da du underskrev testamentet. Til sidst kigger vi på Indbotestamentet. Dette er beregnet til hvis du vil videregive enkle genstande med en bestemt affektionsværdi, til de rigtige arvinger.

Del artikel