Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Brillebutikker og optikere i Aarhus

Er det tid til at få opdateret styrken i dine briller eller til at få skiftet stellet til et nyt, så du igen er med på brillemoden? I Aarhus finder du flere forskellige brilleforretninger, der alle har et stort udvalg af fede briller og solbriller.

Herunder har vi lavet en samlet oversigt over de optikere og brillebutikker, du kan finde i Aarhus og på strøget:

Briller og kontaktlinser i Aarhus

Byens optikere står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning for dig og dit syn. For nogen vil kontaktlinser være at foretrække, mens bygningsfejl og andre udfordringer kan gøre det nødvendigt altid at bruge briller.

Bruger du mange timer foran en skærm i forbindelse med dit arbejde, dit studie eller i din fritid, så kan blue light briller også være en løsning, så du undgår trætte øjne og hovedpine efter en hel dag foran computeren.

Har du ikke allerede briller eller linser, eller er det tid til at finde ud af, om dit syn har udviklet sig siden sidst, så kan du booke tid til synsprøve hos en af de mange dygtige optikere i Aarhus.

Flere steder tilbyder også gratis synstest, hvor du blot kan komme ind direkte fra gaden, når du i forvejen er ude at shoppe eller drikke kaffe på en af byens kaffebarer.