ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jomfrurejsen går til Jay-Z & Beyonce: Opvarmningsbandet spiller i bussen

Showbuz skydes i luften den 23. juni med et helt frisk koncept, som kører musikhungrende århusianere direkte til de største koncerter i hele Danmark.

 

Showbuz vil forene lokale musikere og musikelskere på en utraditionel måde. Det hele kredser nemlig om vejen til koncerten og foregår i bussen på turen. På busturen vil koncertgængerne blive mødt at musikere, der spiller live under turen.

 

Konceptet Showbuz har grobund i det lokale musikmiljø, og det er tre lokale aarhusianere, der står bag konceptet Showbuz. Showbuzz har grobund i det lokale musikmiljø, og det er tre lokale aarhusianere, der står bag konceptet, som kombinerer transport, musik og SU-venlige priser.

 

”Som studerende, har vi selv oplevet utallige gange, hvordan omkostningerne på transport og den lange kedelige tur har medført, at man dropper turen til København. Vi tilbyder derfor de billigste busbilletter, hvor drikkevarer, snacks og oplevelsen i bussen er inkluderet”, Siger en af makkerne.

 

På billedet ses de tre Aarhusianske iværksætter venner, Christian, Nithu og Sebastian i en af Showbuz’ene.

 

 

Ingen genresnobberi

Alle genrer vil blive dyrket, og musikerne vil få en platform, både i bussen, samt på Showbuz’ sociale medier, hvor deres talent kan vises frem.

 

I fællesskab varmer koncertgængerne op til koncerten med livemusik og musik fra den kunstner de skal ind og høre. Målet er at skabe oplevelsen af en koncert under busturen derud.

 

Derfor vil der på køreturen udover livemusik også blive serveret kolde drikkevarer og snacks.

 

Om det er rock eller soul der står på programmet, er alle musikgenre nemlig velkommne.

 

Jomfrurejsen går til Jay-Z & Beyonce

Den første tur med Showbuz går til København d. 23. juni, fra Musikhuset i Aarhus kl. 13, og konceptet allerede fyldt én bus til den første tur.

 

Men allerede lørdag den 2. juni mellem kl. 14 og 15 kan man få en smagsprøve på det nye buskoncept. Her kører Showbuz fra Musikhuset i Aarhus, hvor de første aarhusianere gratis får lov at prøvekøre Showbuz.

 

Her kommer der musik og underholdning, nøjagtig som på de faktiske ture bare i mindre skala. Turen ender ved Vestergade, hvor Vestergadefesten afholdes. Blandt andet kan man komme ind og høre det lokale aarhusianske band ’Drabant’ kl. 15.

Jomfrurejsen går til Jay-Z & Beyonce: Opvarmningsbandet spiller i bussen

Vi glæder os til høre fra musikere, der er interesseret i at optræde i samarbejde med Showbuz.

 

Preview-bustur: Lørdag den 2. juni mellem klokken 14.00 og 15.00.

 

Jay-Z og Beyonce-koncert: d. 23. juni, fra Musikhuset i Aarhus klokken 13.00

Jomfrurejsen går til Jay-Z & Beyonce: Opvarmningsbandet spiller i bussen

Del artikel