Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Orientalsk Køkken på Vesterbro Torv

Af anders@sommersangdigital.dk

Vi har spist hos den asiatiske restaurant ved Vesterbro Torv. Stedet har ligger der i mange år, og gør ikke det store væsen ud af sig. Maden har altid været god, mens betjeningen til tider har været i den dårlige ende. Vi synes  godt om maden, som efter vores mening er veltilberedt, og med gennemgående god smag.

Priserne er ikke de laveste, men det er kvaliteten heller ikke. Maden var i den grad i orden. Hvis vi skal komme med et forslag til ændringer, så kunne portionerne godt være lidt større, uden det gjorde noget.

Deres takeaway er populært, faktisk kan man godt få den opfattelse, at der er mere gang i den, end der er i restauranten. Dog skal det lige siges, at der ikke er plads til mange spisende gæster i restauranten. Et par og tyve gæster kan der fint sidde.

Vores takeaway

Vi valgte lidt af hvert, da vores opgave var at anmelde takeaway. Vi bestilte faktisk tre forretter. Den ene var vietnamesiske ruller (Banh Cuon) til 35 kroner.Vietnamesiske ruller (Banh Cuon) til 35 kroner fra Orientalsk Køkken_Den anden forret var indbagte tigerrejer med sur/sød sauce også til 35 kroner. Rejerne var både store og smagte godt, hvilket vi også forventede, eftersom  prisen var høj. Vi bestilte også en sød chilisauce til 8 kroner. Smagen var okay, men prisen var i overkanten for et meget lille bæger.Indbagte tigerrejer med sur-sød sauce fra Orientalsk Køkken_Den sidste forret var en Tom Yam Goong til 40 kroner. Her var prisen fair, en velsmagende og god, stor suppe. Ingefær var der ikke sparet på, så den var gennemtrængende i retten.Tom Yam Goong suppe fra Orientalsk Køkken_Første hovedret var stegt kylling med ingefær til 100 kroner. En god og velkrydret ret som giver en dejlig varme, uden det er for meget. Smagen af ingefær var tydelig. En pæn stor portion med perfekt stegte grøntsager til. Risene var også perfekte. Prisen på 100 kroner ville være okay, hvis man kunne blive mæt af en ret, men det kunne vi ikke, så derfor vurderer vi, at prisen er i den høje ende af skalaen. Det kunne let løses ved at lave portionen lidt større.Stegt kylling med ingefær fra Orientalsk Køkken ved Vesterbro TorvRis som ikke er for sammenklæbet - Orientalsk Køkken_Anden hovedret var oksekød i rød karry ligeledes til 100 kroner. Her var igen godt med grøntsager i, men det var kun godt. Kødet var mørt og mængden var okay. Selvom retten stod som medium stærk, så var den efter vores vurdering ret stærk. Men karry er anderledes en chili, så man fik det ikke dårligt at den stærke smag, tværtimod.

Oksekød og grønsager i rød karry fra Orientalsk KøkkenPrisen for et stort og godt måltid til to personer var 397 kroner. Leveringsprisen var 59 kroner, så maden kostede 338 kroner. Det var lidt i overkanten for maden, men til gengæld havde vi heller ikke noget at udsætte på kvaliteten. Maden var i orden, helt klart i toppen, når vi taler om asiatisk takeaway.

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var varm. Faktisk varmere end vi forventede. Så der var tilfredsheden stor.  Ros for det.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, faktisk på klokkeslettet. To minutter før aftalte tidspunkt. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Kvaliteten virkede i orden. Grøntsagerne var friske og med bid i. Så ros til den. Kødet var mørt og uden fedt i.

Smag og velsmag

Det meste var velsmagende. Karrysmagen var stærk, men sådan skal det være med rød karry. Generelt en rigtig god smag.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var i den høje ende sammenlignet med andre. Når det så er sagt, så koster mad i god kvalitet penge, så når vi tager det med i betragtningen, er prisen fair nok. Vi kunne dog godt ønske, at portionerne til 100 kroner var en smule større.

Leveringspris

59 kroner for levering. Det var en fair pris.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i poser. Retterne var i plastikbokse og flamingo.Dagens takeaway fra Orientalsk Køkken_En anbefaling herfra

Alt i alt en god oplevelse. Maden holder hele vejen. Så det er kun en varm og stærk anbefaling, vi vil komme med af Orientalsk Køkken. De levede op til vores forventninger.

Noget, som er blevet meget populært hos Orientalsk Køkken, er Wok2Go, hvor man for 100 kroner får to retter mad. Her er prisen til gengæld lav, og der er value for money. Vi har ikke prøvet det, men har fået flere opfordringer til at prøve det.

Orientalsk Køkken

Vesterbrogade 1
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 12 15 88 eller 26 82 47 17
Link til hjemmeside

[mappress mapid=”225″]

Del artikel

Andre læser også