Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ostefestival kommer forbi Aarhus: Smag på lækre, danske oste

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Ost & ko, Jesper Rais.
Foto: Ost & ko, Jesper Rais.

Er du en af dem, som elsker at sætte tænderne i en god ost, så kan du med fordel lægge vejen forbi Guldsmedgade i dag.

Som en del af Mejeriforeningens og Ost & kos Ostefestival 2021, der finder sted over hele landet, kan du nemlig få velsmagende og lærerige osteoplevelser i Aarhus mandag den 20. september.

Ost & kos store, 4-hjulede ostecykel er pakket med gode, danske oste og parkerer hos Grand Fromage i Guldsmedgade 27, kl. 15.00-17.30.

Kom med og tag en bid af ostecyklen! Du bliver klogere på ostens forunderlige verden, når nogle af landets mest kyndige ostefolk fortæller om affinage; modning og forædling – mens de tilbyder smagsprøver på gule danske oste fra nogle af landets dygtigste ostemagere og mejerier.

Efter en reduceret og overvejende digital fejring af osten sidste år, er det danske ostelandskab atter åbnet op på vid gab, når den populære Ostefestival 2021 sker den 18. til den 26. september. Og det er altså i den anledning, at vejen lægges forbi Aarhus.

”Det er en usigelig glæde nu at kunne genstarte vores events, og igen være sammen om ostens mange muligheder i dansk madkultur. Ost smager nu engang bedre, når vi nyder den sammen, i fællesskab.

For andet år i træk er det også en stor fornøjelse at kunne servere vores oste-aktiviteter på tværs af hele landet, og møde oste-elskerne, de lokale ostemagere og ostehandlerne på deres egen hjemmebane”, udtaler Lars Witt Jensen, senior marketing manager i Mejeriforeningen, i en pressemeddelelse.

Del artikel

Andre læser også