Overdådig start på dagen: Molskroens store søndags-julebrunch
Søndag den 24. november, 1. december og 8. december står den på julebrunch hos den smukke og historiske kro i Femmøller. Det er i tidsrummet fra klokken 9.00 – 12.00.
Årets store julebrunch på Molskroen, som afholdes tre søndage i advent med skønne kolde og lune hjemmelavede specialiteter, og ikke mindst chefkokkens hjemmelavede æbleskiver og julegløgg.
Kig ind med familie og venner og nyd en skøn morgenstund i restauranten, med et frisk kig til havet.
MENU
Kanelsnurrer og croissanter
***
Æbleskiver med hindbærmarmelade
***
Friskkærnet smør fra Arla Unika
***
Hjemmelavede marmelader og Nutella med nøddeknas
***
Udvalgt charcûterie
***
Arla Unika Årstidsost og hjemmelavet friskost med urter
***
Den store ostevogn med danske oste
***
Frugtsalat med vaniljecreme
***
Frugtfade med danske og eksotiske frugter
***
Økologisk yoghurt fra Øllingegaard
***
Røget færøsk laks med dildcreme
***
Blødkogte økologiske æg
***
Lun æbleflæsk med peberrod og ingefær
***
Glaseret svensk juleskinke med spinat
***
Små glas med ris a la mande og havtorn/kirsebær
***
Lun leverpostej med svampe og bacon
***
Sønderjyske brunchpølser med mild chili
***
Små pandekager med akaciehonning
***
Molskroens julegløgg
Hertil bestilling af chefkokkens lune lækkerier (serveres ved bordet):
Vælg imellem:
– Fransk røræg med purløg
– Spejlæg med bacon
– Arme riddere med jordbær
Hertil friskpresset appelsinjuice, æblemost, kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik og the fra “Hos Walther” i Ebeltoft.
Prisen er 395 kroner per person.
( Børn 3-11 år kr. 250,-)
Book bord på 86 36 22 00 eller her: Book bord til julebrunch