Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overrask din ven ved at arrangere den perfekte 25 års fødselsdagsfest med et ekstra strejf af kanel

Af Annoncør

Hvis din single-veninde snart fylder 25 år, vil du gerne holde den bedst mulige fødselsdagsfest for ham eller hende! Overrask dem med et ekstra strejf af kanel i dekorationerne, maden og drikkevarerne. Det vil ikke kun gøre festen mere festlig, men det vil også give alle en lækkerbisken. Og glem selvfølgelig ikke at skaffe masser af kanel til at drysse på! Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at arrangere den perfekte 25 års fødselsdagsfest!

4 tips til at arrangere en overraskelsesfest til 25 års fødselsdag

Uanset om du bager kager, pynter borde eller bare holder drinks, får du her fire tips til at sikre, at den overraskende 25-års fødselsdagsfest for din singleveninde både bliver organiseret og fuld af kanelsmag. 

1. Pynt bordet med kanelstænger

For at komme i gang kan du prøve at dekorere bordet med kanelstænger. Det vil ikke kun tilføje en varm og indbydende atmosfære til rummet, men det vil også afgive en smuk duft, som helt sikkert vil blive værdsat af alle dine gæster. Du kan endda tænde kanelduftende stearinlys for at give rummet et ekstra strejf af aroma. 

2. Bag lækre kanelgodbidder

Der er intet bedre end duften og smagen af hjemmelavede godbidder bagt med masser af kanel. Du kan bage lækre småkager, boller eller risengrød med ekstra kanel for at få en helt særlig godbid, som alle vil nyde. For at gøre det ekstra specielt kan du endda bage en kage med kanel, æbler og honning. 

3. Glem ikke drikkevarer med kanel

En anden god måde at krydre en vens 25-års fødselsdag på er ved også at lave drinks med kanel! Prøv at lave varm chokolade, varm æblecider eller gløgg krydret med lidt malet kanelpulver. Din veninde vil helt sikkert sætte pris på indsatsen! 

4. Forbered masser af kanel til at kaste med

Til sidst må du ikke glemme at forberede masser af kanel til at drysse over din single-veninde som en del af deres overraskende 25-års fødselsdagsfejring! Sørg blot for at have noget beskyttelsesudstyr som støvmasker og sikkerhedsbriller ved hånden, så din ven ikke får uventede overraskelser i øjne eller næse af al den kanel! Derfor kan du købe kanel her og gør din vens 25-års fødselsdag til en mindeværdig fødselsdag fuld af sjov, grin og glæde.

Ved at følge disse fire tips – dekorere borde med pinde, bage lækkerier, tilberede drinks og drysse bunker af kanel – er du sikker på at skabe en fantastisk oplevelse, som din single-veninde aldrig vil glemme! Så vent ikke længere – kom i gang i dag og planlæg den perfekte overraskelsesfest til 25 års fødselsdag for din single-veninde!

Del artikel

Andre læser også