Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus

Af Freja Dumont

En tur i cirkus er ofte for at tilfredsstille plagende børn.

Men i disse dage gæster det unikke og gennemførte horror-cirkus Circus of Torment for allerførste gang Aarhus. Og vi kan godt afsløre, at dette cirkus ikke er for børn eller sarte sjæle.

Vi samlede mod til os og tog plads i det mørke telt, hvor vi i halvanden time var omgivet af mystiske spåkoner, skræmmende freakshows, psykopatiske artister og morderiske klovne – som bestemt ikke var bange for at komme helt tæt på sit publikum.

Vil du ikke have spoilet noget fra showet, så stop med at læse og køb i stedet billet her.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus

Perfekt kombination af gys, grin, skræk og skrig

Hvis du har hørt skrig fra Havnepladsen de seneste par dage, er det nok fordi, at det er her, det gruopvækkende cirkustelt har slået teltpløkkerne ned resten af september.

I indgangen blev vi taget i mod af blodige og meget nærgående klovne, og på pladsen rendte der flere freaky karakterer rundt for at minde os om, hvad der ventede os inde i cirkusteltet.

Da vi var blevet ført hen til vores pladser af cirkuspersonalet, der har set bedre – og mere levende – dage, fik vi inden showets start lidt kvalitetstid med de morderiske klovne og psykopatiske karakterer, som ikke var blege for at komme bagfra og overraske dig med et lille ‘bøh’ eller komme helt op i dit ansigt.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus

Gys og gru – men også meget mere

Showet lægger ud med, at cirkusdirektøren introducerer sig selv og sin grufulde mission.

Og herfra går det for alvor løs med en kavalkade af acts, der på alle tænkelige måder overrasker – og ikke kun har til opgave at skræmme livet af de ængstelige publikummer.

Alt sammen akkompagneret af nøje tilrettelagt lys, lyd, røg og andre vilde effekter.

Mellem og under flere af showets vovestykker inddrages publikum til nogens fornøjelse og andres skræk, for samtlige af teltets kvadratmeter udgjorde aftenens scene.

Men hvis man frygter (på alle måder), at artisterne udelukkende har til opgave at skræmme livet af folk gennem hele showet, så kan man ånde lettet op.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus

Forestillingen har nemlig en veltempereret balance mellem at sprede gys, grin og skræk. 

Der er bl.a. en klassisk klovn, for hvem det ikke heeelt er gået op, at han er død, og han formår ad flere omgange at få publikum til at skrælgrine.

Mange af de klassiske cirkusoptrædener er bibeholdt med verdensklasse akrobater og neglebidende optrædener. Alt sammen krydret med skræmmende udklædninger.

Og vi må ærligt indrømme, at vi flere gange sad med åben mund og polypper under de vilde acts.

De dygtige og internationale artister og vovehalse fik publikum til at tabe kæben og sidde helt ude på stolekanten med deres spektakulære og farlige udfoldelser.

Ikke overraskende har flere af artisterne også deltaget i populære tv-talent programmer rundt om i verden, såsom “America’s Got Talent” og “Das Supertalent”, og det er virkelig til at få øje på, at det er verdensklasse stunts, der performes på scenen.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus

Unik, gennemført og anderledes oplevelse

Circus of Torment må siges at være en unik og hele vejen igennem nervepirrende forestilling, som virkelig formår at inddrage hele teltet og publikum som en interaktiv del af horrorshowet.

Alt i alt forlader man teltet med en følelse af på samme tid at være blevet skræmt, overrasket og imponeret af det gennemførte show, og hvis man er det mindste til gys og gru, så må man ikke snyde sig selv for oplevelsen.

Både skrækindjagende og spektakulært: Vi har været i horror-cirkus
Foto: Simone Kjølby Christensen

Showet har en dramatisk afslutning, som man selv må købe billet for at få afsløret. Circus of Torment spiller i Aarhus fra den 20. til 24. september og igen fra den 27. september til 1. oktober.

Du kan købe billetter her.

Hvad: Circus of Torment
Hvor: Havnepladsen
Hvornår: 20. til 24. september og igen fra den 27. september til 1. oktober. På showaftener spilles der forestillinger kl. 18.30 og kl. 21.

Psst.. Hvis du vil have den fulde V.I.P. oplevelse, skal du købe R.I.P. billetter. Her sidder du meget tæt på scenen, får tidlig adgang til pladserne og præ-showet, samt et billede med artisterne efter showet.

Del artikel

Andre læser også