Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvældende modtagelse: Madklubben Grill ved åen er et hit af de store

Af Line Ingwar Karlsen

For små 14 dage siden åbnede Madklubben deres anden restaurant i Aarhus. Den fik navnet Madklubben Grill, og ligger ved åen i de lokaler, som før husede Castenskiold. Lokalerne er totalt renoverede og er knaldhamrende flotte efter renoveringen.

 

Åbningen af Madklubben Grill er gået over alt forventning

Restauranten stod klar på dagen, og vi var fuldt booket til de tre testmiddage i forrige uge, hvilket var en ren fornøjelse. Gæsterne har været så glade, og vi har allerede modtaget meget ros for både indretning og mad samt flere forespørgsler vedrørende vores møbler. Gæsterne kan ikke genkende det gamle Castenskiold, men er også positivt overraskede over, at vi på Madklubben Grill kører et andet koncept end på Madklubben Aarhus. Vi serverer her retterne á la carte, og prisen er inklusiv kød, sauce og side orders. Det gør vores gæster får rigtig god værdi for pengene, fortæller Kiki O’connor, som er driftschef i Madklubben.

 

Et scoop at overtage Castenskiolds gamle lokaler

Lokalerne har fået en totalrenovering. Vi har glædet os utrolig meget til at åbne Madklubben Grill ved åen. Vi syntes, det var et scoop, at vi måtte overtage Castenskiolds gamle lokaler og her breake vores koncept om et nyt steakhouse, hvor bøffen ikke nødvendigvis er i centrum, fortæller stifteren og ejeren Anders Aagaard. Han ved, hvad han taler om, og selvom han bor i København, og oprindeligt kommer fra Sønderjylland, nærmere bestemt Gråsten, så elsker han det meste ved Aarhus.

 

God mad, og ikke “kun” oksekød

Madklubben Grill har seks forskellige forretter på menukortet. Her er enhedspris. Den er 75 kroner, og der er både retter med fisk, skaldyr, okse, kylling og en ren vegetarret. Til hovedret er ni forskellige retter at vælge mellem. Her starter prisen ved 150 kroner op til 250 kroner. Som Anders Aagaard fortæller, så har man selvfølgelig mulighed for at spise oksekød, hvis man ønsker, men hvis man har miljøet i tankerne, kan man også nyde både gris, and, kylling og skaldyr.

 

Vil gerne mere i Aarhus

Endnu en gang er vi blevet fantastisk modtaget, hvilket kun giver blod på tanden til at lede efter flere skønne lokaler her i smilets by. Vi har også allerede oplevet, at kendinge af det gamle Castenskiold har været et smut inde forbi Madklubben Grill efter middagen til en cocktail, før de er taget videre i byen, fortæller Anders Aagaard.

 

Madklubben Grill

Åboulevarden 32
8000 Aarhus C
Telefon: +45 38 41 01 14
Mail: grill@madklubben.dk
Website: 
Book bord her:

 

 

Del artikel

Andre læser også