Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at flytte ind mod Aarhus? Kig med her

Af Annoncør

Det kan være, at du virkelig længe har overvejet, om du ikke skal rykke mod Aarhus, og det begynder at føles mere og mere attraktivt. Det kan også være, at du har søgt ind på en uddannelse i Aarhus, og så begynder det at være en nødvendighed at rykke mod Aarhus, hvis du bliver optaget. Hvis du ellers bor hjemme og ikke har så mange udgifter, så er det en god idé at overveje alle de udgifter, der kommer til at være, når du skal til at bo alene. Der er mange, men der er også mange fordele i at flytte hjemmefra, og det er noget, som vi alle skal på et tidspunkt.

El og strøm priser

En af de ting, der kommer til at være en udgift, er el og strøm priser. Det er en udgift, der er steget lidt, og det kan godt være, at den kommer til at stige endnu mere. Det er derfor en god idé for dig, at du gør et godt stykke arbejde i at se markedet igennem og kigge på forskellige firmaer som f.eks. blueenergy.dk. Når du skal til at studere, kommer du til at være glad for, at du har sparet på alle de områder, hvor du kan. Dette er et af de områder, hvor du kan få meget ud af det.

Husleje

Det kan være svært at finde en billig husleje i Aarhus, men du kan finde noget, hvis du kigger lidt længere væk fra centrum. Ellers er der også mange unge, der vælger at bo med roomies, så de stadig kan bo nær byen. Det er også en fordel, og det kan være en god mulighed for også hurtigt at få et større netværk i byen, fordi du automatisk kan lave mange aktiviteter med din roomie.

Del artikel

Andre læser også