ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du at investere i en kontinentalseng?

Af Annoncør

En god seng må du endelige ikke undervurdere. Når du køber en seng af god kvalitet, er det en investering i dig selv og din søvn. Du bruger så meget tid på at sove igennem hele dit liv, så derfor er det også vigtigt, at du sover godt.

Annoncørbetalt indhold leveret af: sengespecialisten.dk

Dog er der mange forskellige senge, så det er svært at vælge. Hvis du overvejer en kontinentalseng, bliver du her klogere på, hvad den har af funktioner og fordele.

Få en seng med høj komfort

Når du vælger en kontinentalseng, er du sikker på at få en seng med høj komfort. En kontinentalseng er nemlig bygget op af flere lag, hvilket gør den til en rigtig behagelig og god seng.

Kontinentalsenge består af flere forskellige madrasser, som du hver især udvælger nøje, så de passer til netop din krop.

Du skal derfor sammensætte en boksmadras, en vendbar madras og en topmadras. En kombination af de tre madrasser skaber den høje komfort. Når du vælger madrasser, skal du bl.a. tage højde for din kropsvægt. Derfor er nemlig forskel på en madras’ fjedre, fasthed m.m.

Giv dig selv en seng der pynter på dit soveværelse

I og med en kontinentalseng er bygget op af flere lag, fylder den også meget i et rum. Men det er på den gode måde, for den ser flot ud på et soveværelse. Hvis du ønsker dig en seng, der fungerer som fokus i din soveværelsesindretning, er en kontinentalseng et oplagt valg.

Få hjælp til at vælge din kontinentalseng

Når du skal vælge madrasser til din kontinentalseng, er det ikke sikkert, at du er klar over, hvad du bør kigge efter. Derfor er det en stor hjælp at besøge en forhandler, da du på den måde kan få rådgivning til at udvælge de helt rette madrasser.

Del artikel

Andre læser også