Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overvejer du nyt byggeri på grunden?

Af Annoncør

Hvis du står med lidt plads i budgettet og er begyndt at overveje, eller måske endda har besluttet dig for at bygge videre på din grund, så er der nogle ting du bør vide, inden du foretager dig for meget. Hvad end du ønsker at bygge til en allerede eksisterende bolig eller blot bygge nyt eksempelvis i haven.

Få hjælp udefra

Først og fremmest er det rigtig smart at få hjælp udefra, til at holde styr på de mange regler og retningslinjer, som kan vise sig undervejs i projektet. Ting du måske ikke vidste eksisterede, men som er meget virkelige og meget vigtige at have in mente. Det kunne eksempelvis være at du ville bygge et skur, men ikke har tjekket om den ligger i et skel? For at få hjælp til ting som det, og meget mere så tag eventuelt et kig på landsdelens største landinspektør virksomhed, der kan hjælpe med at afgøre blandt andet hvor din grund går til og fra, samt retningslinjerne for byggeri heri. Generelt skal det også siges at internettet kan være en rigtig god hjælp, når du har besluttet dig for at bygge nyt. Det er i sig selv en hjælp, men det kan også være et middel til at finde håndværkere til at hjælpe med opførslen af byggeriet.

Overvej design og brug grundigt

Inden du hiver folk til for at hjælpe dig med at bygge, er det vigtigt at du har helt styr på først og fremmest reglerne, der kunne forelægge, men også helt basalt hvordan byggeriet skal se ud. Dette afhænger af hvad du ønsker at bruge det til naturligvis, og derfor sker det ofte helt af sig selv. Hvis du ønsker at opføre et skur, så er der nogle gængse designvalg for netop det. Anderledes er der designvalg for både udestuer, tilbygninger og garager, der kan være afgørende for processen!

Del artikel

Andre læser også