Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

P-Scenen: Klassisk søndag med strygeensemblet LiveStrings

Af Jan L. Pedersen
Du har sikkert set dem i TV: Toppen af Poppen, X-Factor og Go’ Morgen Dk. De har arbejdet med verdensstjerner som Eminem, Michael Bublé, Lukas Graham, MØ, Rasmus Seebach og Søren Huss på såvel liveoptrædener som indspilninger. Søndag den 17. maj klokken 16.00 går Strygeensemblet LiveStrings på P-Scenen på Tangkrogen.

 

Erfarne musikere fra flere steder i verden

LiveStrings’ musikere er alle klassisk uddannede fra musikkonservatorier rundt om i hele verden og arbejder også i nogle af landets største orkestre såsom Danmarks Radios Symfoniorkester og Copenhagen Phil.

 

Udsolgte koncerter

LiveStrings bringer kammermusikken ind på nye scener og udbreder den til et nyt publikum gennem egne projekter og i tæt samarbejde med artister på tværs af grene. I 2018 udgav de album i eget navn ”Natsværmeri” sammen med Bent Fabricius-Bjerre, hvorefter de spillede for udsolgte koncertsale landet over.

 

Arbejdet med prisvindende ensemble

Kvartetten har arbejdet tæt sammen med det prisvindende ensemble Mames Babegenush, og sammen med gruppens accordeonist Nicolai Kornerup har strygekvartetten fordybet sig i den ungarske og rumænske folkemusik. Blandet med ny klassisk musik og nordiske klange skrevet af Kornerup, har de skabt deres eget tonesprog – The Ardeal Project.

 

Et bredt program med overraskelser

Til koncerten på P-Scenen bringer LiveStrings alle disse facetter med sig. Man kan derfor forvente et bredt program med klassiske værker, musik fra LiveStrings seneste udgivelse med Bent Fabricius-Bjerre samt Østeuropæisk folkemusik blandet med nordiske klange. Der kommer også nogle overraskelser fra den mere poppede verden – så det er lidt af en rejse, man skal ud på sammen med de sprudlende musikere.

 

LiveStrings:

Andrea Gyarfas Brahe – violin
Karen Johanne Pedersen – violin
Sidsel Most – bratsch
Live Johansson – cello
Gæste musiker:
Nicolai Kornerup – accordeon & klaver

 

For mere info:

Hjemmeside: www.livestrings.dk,
Facebook: www.facebook/ livestrings
Instagram: @livestrings
Billetter købes på her 

Del artikel

Andre læser også