Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På eventyr med skammerens datter

Af anders@sommersangdigital.dk

Mød drager, riddere og en pige ud over det sædvanelige, når Skammerens Datter kommer til Musikhuset. Lene Kaaberbøls bestsellerroman Skammerens Datter kan nu opleves som en storslået musikteaterforestilling i Musikhuset. Østre Gasværk Teater har skabt en helt fantastisk forestilling, hvor publikum kommer med ind i en verden fuld af riddere, drager og alkymister. Forestillingen om skammerens datter har fået store roser fra anmeldere landet over. Politiken belønner forestillingen med fem hjerter og skriver, at Kaaberbøls fantasyhit har fået nyt liv, mens Information kalder Skammerens Datter ”frygtindgydende flot”.

 

Farefuldt eventyr

Dina bor i en lille landsby sammen med sin mor, storebror og lillesøster. Dinas mor er skammer og kan se alt det, folk skammer sig over ved at kigge dem i øjnene. Dina har arvet sin mors evne og har ingen venner, da ingen af landsbyens piger tør se hende i øjnene. En aften bliver Dinas mor hentet af en ridder fra Dunark og vender ikke hjem igen. Da Dina får at vide, at hendes mor har brug for hjælp, drager skammerens datter afsted på det, der viser sig at blive et farefuldt eventyr.

skammeren-peger-nastja

I hovedrollerne er Nastja Arcell som skammer og Amalie Fjeldmose som Dina, skammerens datter. Derudover medvirker blandt andet Jens Andersen som Aun og Mikkel Vadsholdt som våbenmester.

 

Billetter til Skammerens Datter kan købes på Musikhusets hjemmeside og i Musikhusets Billetsalg. ARRANGØR – MUSIKHUSET A ARHUS

SKAMMERENS DATTER: STORE SAL, LØRDAG DEN 23. APRIL KL 15.00 & 19.30

BILLETPRISER: 190 – 370 KRONER

 

Del artikel

Andre læser også