ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Af Freja Dumont

Lige nu er Tivoli Friheden pyntet op med hundredevis af lysende græskar, hvinende hekse, skræmmende spøgelser og kødædende zombier.

MigogAarhus besøgte den flotte Halloween-park for at se de mange udstillinger, få skræmmende gode smagsoplevelser og generelt bare opleve Halloween-stemningen i den smukt pyntede forlystelsespark.

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Så snart vi trådte ind i Tivoli Friheden, blev vi mødt af de mange græskar og et ork-lignende væsen.

På vores tur gennem Friheden stødte vi på flere uhyggelige væsner, og du kan være sikker på at møde de grufulde skikkelser, når du går rundt i Halloween-parken.

Mange tager i Tivoli Friheden for at prøve stedets forlystelser – inklusiv os selv – men denne eftermiddag var vi så opslugte af de smukke udstillinger, at vi helt glemte at prøve noget.

Vi besøgte parken ved eftermiddagstid, og efterårs(u)hyggen var virkelig at føle. Da mørket så småt begyndte at falde på, søgte vi i “sikkerhed” hos Tivoli Frihedens legendariske Restaurant Terrassen, som i hele efteråret tilbyder en lækker Halloween-menu.

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Smagen af efterår

Nok er det en lille smule skræmmende at besøge Tivoli Friheden under Halloween. Men man behøver  i hvertfald ikke være bange for at gå sulten hjem.

I parken findes der nemlig masser af madboder, restauranter og caféer med et stort udvalg af forskellig mad og søde forfriskninger.

Vi besøgte Restaurant Terrassen, som blev grundlagt tilbage i 1904 – og under Halloween i Friheden hjemsøger Tivoli Frihedens grundlægger og forpagter Hans Rising de gamle lokaler, og du kan måske være heldig at få øje på ham.

Vi var dog så optagede af vores skønne måltid, at vi ikke ænsede nogle spøgelser.

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Restauranten havde tryllet deres nye Halloween-menu frem til os, som består af fem smagfulde anretninger allesammen med smagen af ægte efterår .

Vi fik blandt andet serveret bagt græskar med den lækreste fetasalat ovenpå. Derudover fik vi en slags “torskemousse” med sprødt rugbrødsdrys på , skiver af dansk kalvefilet med trøffelmayo, ølmarineret gris i den skønneste græskarpuré og hjemmebagt knækbrød med Arla Unika oste til.

Halloween-menuen bød også på den lækreste efterårssalat med saltede mandler – og naturligvis hjemmebagt brød til. Haps!

Hele herligheden fik vi for 229 kr. per person (min. 2 pers).

Halloween i Friheden: Uhyggeligt flot pynt og skræmmende god mad

Efter maden gik vi en tur i tusmørket, som havde sænket sig over parken, der nu var lyst op af de mange lyskæder og græskarfigurer.

Vi havde den hyggeliste eftermiddag i Tivoli Friheden som fra den 9. – 24. oktober byder velkommen til Halloween med vaskeægte uhygge for hele familien.

Vi kan både anbefale børnefamilierne en tur i det magiske Halloween-landskab, men bestemt også voksne, som gerne vil imponeres af den smukke pynt og nyde en god middag i de smukke og historiske rammer.

Du kan få en oversigt over, hvad der sker til Halloween i Tivoli Friheden lige her. 

Del artikel

Andre læser også