ANNONCE
På høje tid: Jørgen Leth vender hjem til Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På høje tid: Jørgen Leth vender hjem til Aarhus

Med spoken word-trioen Vi sidder bare her indtager Jørgen Leth igen scenen i Musikhuset til en forestilling, der forener lyrik, musik og litteratur.

 

Ført an af den kendte danske forfatter og Aarhus-dreng Jørgen Leth gæster den lyriske trio Vi sidder bare her Musikhuset med en særlig teaterkoncert arrangeret i samarbejde med anerkendte Aveny-T.

 

Som om d’herrer Jørgen Leth, Mikael Simpson og Frithjof Toksvig da ikke var fornyende nok i forvejen. Hver for sig har de for længst skabt sig navne inden for musikken og litteraturens universer, men sammen har de forenet de to verdener som Vi sidder bare, der tager udgangspunkt i Jørgen Leths tekster og oplæsning og tilsætter en til tider jazzet, tilbagelænet, men også episk lyd.

Jørgen Leth vender tilbage til Aarhus og Musikhuset kort tid efter han i efteråret senest stod på en af husets scener til et musikalsk-litterært arrangement. I oktober indtog han Rytmisk sal som et af hovednavnene til Digte & Lyd.

 

Vi sidder bare her formede sig i 2008, hvor de udkom med et selvbetitlet debutalbum. De udgav deres seneste og fjerde album, Rak-Ma-Gak, i 2016.

 

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

VI SIDDER BARE HER – MUSIKHUSETS SYMFONISK SAL, LØRDAG  DEN 21. APRIL KL. 20.00

BILLETPRISER – 300 KRONER

KØB BILLET HER

På høje tid: Jørgen Leth vender hjem til Aarhus

Del artikel