Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

På høje tid: Nu skal der strøm i busserne til kundernes telefoner og tablets

Af anders@sommersangdigital.dk

Midttrafiks kunder er storforbrugere af mobile services, når de er på farten. Midttrafiks bestyrelse har godkendt et pilotforsøg, der skal sikre strøm til kundernes telefoner og tablets, mens de rejser med bussen.

 

På Midttrafik app kan kunderne købe billetter hvor som helst, når som helst. På Midttrafik live kan kunderne se, hvor bussen er lige nu. Midttrafiks mobile tjenester er populære og bruges flittigt, men der skal strøm til. En død mobiltelefon kan nemlig betyde en kontrolafgift eller en mistet bus. Derfor starter Midttrafik et pilotforsøg med USB stik i en række busser, hvor kunderne kan oplade telefoner og tablets, mens de kører bus. Pilotforsøget skal blandt andet afdække kundernes behov, løsningens holdbarhed og hærværksrisikoen.

 

I første omgang bliver der mulighed for opladning i udvalgte regionalruter og bybusser i Aarhus. Pilotforsøget igangsættes i efteråret 2018.

 

I Danmark er USB i busserne endnu ikke særlig udbredt, men flere og flere europæiske busselskaber tilbyder, at kunderne kan oplade undervejs på rejsen.

 

Del artikel

Andre læser også