Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Parkeringskontrol – når du er træt af uvedkommende parkering

Af Annoncør

Hvis man bor eller arbejder i en ejendom som har faste parkeringspladser for ejendommens beboere eller medarbejdere er man vældig privilegeret. Det er herligt at kunne slippe for at skulle parkere på gaden, og måske i lang afstand til boligen eller arbejdspladsen.

Det er derfor rigtig irriterende når man gang på gang må køre forgæves fordi parkeringspladserne er optaget af biler som intet har at gøre på matriklen. Uvedkommende parkering er et stort problem på private parkeringspladser – især dem som ikke har mulighed for indhegning og adgangs kontrol.

Hvis du varetager administrationen af en ejendom med tilhørende private parkeringspladser er det dit ansvar at sikre at de retmæssige indehavere af pågældende parkeringspladser har mulighed for at stille bilen på disse. Derfor er det en god idé at finde en god og holdbar parkeringsløsning som kan holde de irriterende og generende parkerings syndere fra døren.

Hvordan kommer jeg uvedkommende parkering til livs?

En mulig løsning på den irriterende problematik er som nævnt oven for at skærme parkeringspladserne ved hjælp af hegn, og så etablere en form for adgangskontrol. Denne kan foranstaltes ved pullerter eller bomme som aktiveres ved hjælp af en kode, et token, en parkerings billet eller automatisk nummerplade genkendelse.

En sådan løsning er dog både dyr og omstændelig, og kræver samtidig en del vedligeholdelse. Du kan i stedet vælge at alliere dig med et parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med en parkeringsløsning indeholdende parkeringskontrol ved dygtige og erfarne parkeringsvagter.

Vælger du et professionelt parkeringsfirma kan du være sikker på at parkeringsvagterne er både veluddannede og i besiddelse af de rette beføjelser til udstedelse af bøde forlæg. Og du slipper for selv at skulle kradse pengene ind – dit parkeringsfirma skal nok sørge for at de skyldige beløb inddrives efter bogen.

Lad UnoPark hjælpe dig med parkeringskontrol

Med en professionel parkeringsløsning hos for eksempel UnoPark vil du samtidig få diverse skiltning med i købet. Synligt opsatte skilte, som advarer potentielle parkerings syndere om risikoen for bøder, har en afskrækkende – og dermed forebyggende – effekt.

Ønsker du etablering af parkerings automater, hvor det er muligt at trække en midlertidig parkeringstilladelse, kan UnoPark også hjælpe med opstilling af sådan én. Og med en brugervenlig app til smartphone og tablet kan du på alle tidspunkter af døgnet tilgå din parkeringsløsning, således at du selv kan tilbagekalde eller udstede parkeringstilladelser.

Du kan altid kontakte UnoPark for en uforpligtende snak om dine behov for parkeringsservice. Læs mere på UnoPark.dk

Del artikel

Andre læser også