Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pas på dig selv i hverdagen

Af Annoncør

Mange mennesker lever en travl hverdag med mange gøremål, og det er ikke altid let at huske at passe bedst muligt på sig selv undervejs. Mange døjer med ondt i ryggen, hovedpine eller andre lignende problemer. Det kan både være ting som er problematiske i dit liv nu og her, men som også kan have konsekvenser for dig i fremtiden. Der er dog nogle simple ting som du kan gøre, som din krop vil takke dig for. Læs med her, og få nogle gode tips til hvordan du kan passe godt på dig selv og din krop i hverdagen. 

Annoncørbetalt indhold leveret af:  Luxreaders

Pas på øjnene med læsebriller

I takt med at flere og flere af os bruger lang tid foran forskellige skærmtyper i løbet af dagen, er der også flere og flere som har brug for hjælp til øjnene. Får du ondt i hovedet når du læser eller skriver på din computer, eller når du læser undertekster på film i tv’et, så kan det være du skal anskaffe dig et par læsebriller. Specielt studerende som starter på uddannelse kan opleve, at deres syn pludselig ændres efter den øgede tid med læsning både i bøger og på computer. Når du kommer op i alderen, kan det også være nødvendigt med læsebriller, da dit syn simpelthen bliver dårligere med alderen. 

Husk solcremen 

Jaja, så blev du lige solskoldet, men det forsvinder jo igen, og måske er du endda en af dem, som får en fin kulør efter det brændte er forsvundet. Desværre er det bare ikke så let og uskyldigt. Ved at bruge de rigtige mængder solcreme kan du undgå at blive solskoldet og skadet af solens stråler generelt. På den måde undgår du både rynker og ødelagt hud og en langt større risiko for hudkræft. Ansigtssolcreme bør du bruge hele året rundt. Du kan eventuelt vælge en dagcreme med solfaktor i, så du ikke skal bøvle med flere forskellige cremer om morgenen. 

Pas på kroppen 

Sidder du meget ned i løbet af dagen? Så er det en rigtig god idé at være opmærksom på hvordan du sidder, samt at du får rørt dig lidt i løbet af dagen. Sørg for at du har en ordentlig stol, som du kan have en ordentlig siddeposition i. Prøv også at få rørt dig lidt en gang i timen. Det behøver ikke være det store. Bare en gåtur hen til kaffemaskinen eller for at hente et glas vand, eller måske et gående møde med en kollega, som ikke kræver at i sidder ved en computer. På den måde giver du din krop de bedste forudsætninger for et godt og langt liv uden smerter.

Del artikel

Andre læser også