Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Patti Smith giver eksklusiv koncert på Sostrup Slot med Anisette som Special Guest

Den levende legendes eneste danske koncert i 2017 bliver på Sostrup Slot. Patti Smith medbringer sit band ved koncerten, som afholdes udendørs i slottets smukke omgivelser den 18. august. Special guest er ingen ringere end danske Anisette.


Patti Smith er netop fyldt 70 år, og i mere end fire årtier har hun været et af de absolut største og vigtigste navne på den internationale musikscene. Det er således en levende legende, der den 18. august giver sin eneste danske koncert i 2017 på Sostrup Slot. Patti Smith medbringer sit band ved koncerten, som afholdes udendørs i slottets smukke omgivelser.

Patti Smith

Hun debuterede i 1975 med albummet Horses, som er gået over i historien som en af de bedste og vigtigste musikudgivelser nogensinde, og hun har udgivet ti yderligere albums siden da. Samtidig er hun en litterær sværvægter, der har udgivet digtsamlinger siden 1972 og høstet alverdens roser for selvbiografien Just Kids, der udkom i 2010.

 

Fantastiske omgivelser, der vil løfte oplevelsen

Kirsten B. Swifts vision for Sostrup er at skabe et både internationalt, nationalt og lokalt forankret mødested, der opmuntrer til refleksion gennem unikke, mærkbart berigende oplevelser året rundt. Således lægges der slot til alskens musikalske og litterære begivenheder, og koncerten med Patti Smith er, som Swift her påpeger, en perfekt begivenhed for Sostrup at være vært for: ”Patti Smith har så stort et format, så stort et nærvær, at hun kunne stille sig op i en snusket gyde og stadig være fuldt ud betagende. Men når hun placeres i vores fantastiske omgivelser, vil oplevelsen blive løftet helt derop, hvor hestene får vinger. Jeg glæder mig til at byde hendes trofaste tilhængere velkommen på Sostrup, og jeg er sikker på, at koncerten bliver en ualmindeligt mindeværdig oplevelse.”

 

Special guest Annisette

Som lovet i forbindelse med offentliggørelsen i marts er et stort dansk navn som Speciel Guest –  Dette danske navn er ingen ringere end Annisette, og hun vil optræde i sin triokonstellation sammen med Frank Hasselstrøm på klaver og Las Nissen på guitar.

 

Annisette glæder sig til koncerten på Sostrup Slot – ikke mindst fordi Patti Smith er en af hendes yndlingskunstnere. Hun udtaler følgende: ”Som mange i min generation har jeg altid nydt og glædet mig over denne frie kunstner og hendes sange og musik, der fandenivoldsk var i oprør på alle strengene – mod fastlåste meninger, fordomme og trends. Hun er og bliver, også i denne tid, en stor inspiration. Jeg glæder mig også meget til at spille sammen med mit mini-band. Sammen med publikum håber jeg, at vi kan skabe en oplevelse, der vil så nye frø af frihed, fred og kærlighed.”

Se mere og køb billet her: