Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det er okay, at tage en pause – og pausen er for alle

For knap to år siden, tog Jonas og Signe en beslutning om at sige deres jobs op, som henholdsvis afdelingsdirektør i en bank og skolelærer. Godt et år inden de havde sagt deres jobs op, havde de fået deres tvillinger: Carl og Albert. I januar 2018 tog de alle fire ud for at rejse og havde taget et år ud af deres kalender. De havde brug for en pause.

 

En af grundene til at Signe og Jonas sagde deres job op for at rejse jorden rundt, var at få en pause fra ”trædemøllen” med faste arbejdstider, skemalagt fritid, og alt for lidt nærvær med deres to små drenge. Der var behov for at træde et skridt tilbage, se livet lidt på afstand, og prioritere hvad der virkelig betød noget for familien.

 

Udover en pause og nærvær, tog Jonas og Signe også ud for at blive inspireret. De havde for mange år siden givet hinanden hånden på, at de en dag ville de starte noget op for sig selv. De havde i forvejen fem-seks ideer på hånden til opstart af virksomhed, så da de ankom til Santa Cruz i Californien og prøvede flotation therapy, var de slet ikke i tvivl: det var dét, de skulle! Da de kom hjem fra deres jordomrejse i starten af 2019, gik de straks i gang med at tage hul på projektet; pause recovery studio – et sted, hvor de kunne tilbyde fysisk og mental restitution pause recovery studios kernekoncept er ’pause’. Det er vigtigt at give sig selv en pause, lige meget hvem du er: om du dyrker sport på højt niveau, er håndværker eller om du sidder på kontor. Alle har brug for en pause. 

Det er okay, at tage en pause – og pausen er for alle

Fysisk restitution er vigtigt, men hos pause recovery studio lægger de også vægt på mental restitution, da vores hjerne er på det meste af døgnet. En pause til både krop og sind øger din opmærksomhed, koncentrationsevne og livskvalitet. Et menneske, som passer på sig selv, er et menneske i balance. Vi skal være bedre til at passe på os selv og bedre til at tage en pause.

 

”Rigtig mange mennesker slapper kun helt af på den årlige ferie, når de rejser langt væk fra hverdagen. Med pause recovery studio får du muligheden for at koble fuldstændig af – eksempelvis en gang om uge med flotation therapy. Kroppen vil lynhurtigt finde ind i en tilstand af ro, og du vil gå herfra med ekstra overskud til din travle hverdag,” fortæller Jonas Klit, direktør i pause recovery studio

Det er okay, at tage en pause – og pausen er for alle

Jonas og Signe vil gerne at være med til at sætte fokus på pausen og være med til at gøre pausen til en naturlig og fast del af hverdagen. 

 

Hos pause recovery studio hylder de pausen. Det er i pausen, at vi restituerer og får ny energi.  

 

Udover flotation therapy, er det også muligt, at benytte sig af infrarød sauna og boots hos pause recovery studio. 

 

Se mere om pause recovery studio her: