ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pepitos i Åbyhøj – En blandet fornøjelse

Pepitos Pizza og Grill House er navnet. Stedet er vist italiensk, men det ser vi nu ikke meget af. De skriver selv på deres hjemmeside, at de laver italiensk takeaway. Det kan også godt ske, at der er et par retter, som er italiensk inspireret, men ellers er der ikke meget italiensk over Pepitos. Vi vælger at anbefale dem i vores guide, dog med de mangler, som vi mener, der er, og de bør gør bedre.

Pepitos i ÅbyhøjVi prøvede igen – med mere held

Efter et par gange med knap så godt takeaway fra Pepitos prøvede vi så igen. Denne gang var der mere held. Deres pizzaer er ikke noget at råbe hurra for, især ikke når der lidt henne ad vejen, ligger en af de bedste italienske pizza-takeaways (Delizioso) i Aarhus. I stedet for at satse på halvdårlige pizzaer, skulle Pepitos hellere satse på det, de er gode til. For eksempel deres egne retter og ikke mindst deres pitabrød, kyllinger, risretter og deres hjemmelavede burgere. Der har de noget at byde på. Dog har vi efterfølgende hørt, at Pepitos har en fedtfattig pizza, som gør det godt, men den har vi ikke smagt endnu. Hvis det er en succes, så skriver vi gerne en anmeldelse af dem.

Lidt af hvert

Vi bestilte en ordentlig omgang mad – til hele familien. Der røg en pizza med i bestillingen, og det var en Pepitos Special 2 med tomatsauce, ost, oksemørbrad, bacon, gorgonzola, champignon og løg. Prisen var 85 kroner. Kødet var okay-mørt, dog ikke som smør. Gorgonzolaen var meget mild og smagte ikke af så meget. Bunden var blød. Desværre. Smagen var okay, men langt fra optimal, desværre.

Pizza, Pepitos Special 2 fra Pepitos i ÅbyhøjVi bestilte en Pepitos kylling til 70 kroner. Den var friturestegt, lidt øv, men kyllingen var stor og ikke tør. Den var krydret med deres egen krydderiblanding, tzatziki, pommes frites og husets salat. Den smagte godt. Salaten var frisk, og tzatzikien var ganske udmærket.

Pepitos kylling til 70 kroner fra Pepitos i ÅbyhøjFritter fra Pepitos i ÅbyhøjSom fælles tilbehør nappede vi en græsk salat til 53 kroner. Frisk salat og god feta, men desværre var der alt for meget dressing på. Det var synd. Måske kunne dressingen komme i et bæger ved siden. Bare et godt råd. Den kom først to timer efter, så den blev ikke spist som tilbehør.

Græsk salat som takeaway fra Pepitos i ÅbyhøjNæste bestilling var rigtig god, faktisk overraskende god. Det var en pita med bøf til 48 kroner. Brødet var hjemmebagt og i en størrelse XL. Bøffen var også stor, og god saftig. Der var en hjemmelavet dressing og godt med salat. En god og mættende oplevelse. Klart en pita blandt de bedste i byen.

Pita med bøf fra Pepitos i ÅbyhøjVi valgte også en anden pita. Det var den klassiske med kebab. Noget huset teenagere sætter pris på. Den kostede 45 kroner og var også i hjemmebagt, stort pitabrød. Også her var der ubetinget ros. Masser af kød og smag. Vi var alle enige om, at Pepitos burde satse på pita og burgere i stedet for pizza. Så hvis du er til kebab, så er der en anbefaling herfra.

Dagens pita kebab fra Pepitos i ÅbyhøjEn burgermenu var oplagt at prøve. Prisen for en burger med fritter og en halv liter Coca Cola Light var 83 kroner. Burgeren var god. Bollen var den almindelige med sesam. Osten mild og cremet. Fint med dressing – ikke for meget. Salaten var frisk. Så ros til den.

Burgeren fra burgermenuen hos Pepitos i ÅbyhøjEn italiensk hjemmelavet kæmpeburger med økologisk kød og hjemmebagt bolle var næste bestilling. Den ville vi også teste af, da vi havde set en del reklame for den. Bollen var fin sprød, i den tunge ende med fuldkorn (kostede 4 kroner ekstra). Den var god og smagte markant bedre end købebollerne. Prisen var 53 kroner. En rigtig god burger som smagte godt og var perfekt krydret.

Italiensk kæmpeburger fra Pepitos i ÅbyhøjRoyal rejesalat til 57 kroner lød lidt spændende. Stor portion med rejer, salat, tomat, agurk, løg, creme fraiche og pitabrød. Hen over retten var der drysset oregano. Igen var der lidt for meget dressing på. Hvilket var synd, da salaten blev  alt for smattet. Ellers godt med rejer, plus et lunt, nybagt pitabrød.

Rejesalat til 57 kroner fra Pepitos i ÅbyhøjRetten Pepitos Special til 80 kroner var værd at prøve. En hjemmelavet hakkebøf, eller rettere sagt to bøffer, kartoffelskiver, tzatziki, bearnaisesauce, blandet salat og pitabrød.

To bøffer med tilbehør til 80 kroner fra Pepitos i ÅbyhøjMadens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay varm. Faktisk varmere end vi forventede. Så vi kunne ikke forvente det mere varmt. Måske kunne vi godt ønske det, men det her var helt i orden.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, både og. Vores bestilling kom 10 minutter for sent. Det er okay, og især når maden var varm. Men der var glemt et par bestillinger, og de kom to timer for sent. Den levering blev ikke foretaget af Just Eat, men af Pepitos selv. Den første levering blev foretaget af Just Eat. Så den første levering var i orden, mens den sidste levering var ikke god nok.

Passer bestillingen – er alt med?

Nej, der manglede en gang pomfritter og en græsk salat. Pepitos kom selv med den efter to timer. De undskyldte, og gav en omgang nachos som undskyldning. Vi ringede derned to gange for at høre, hvor maden blev af.

Råvarekvaliteten

Den virkede okay. Kyllingen kunne godt have været bedre, men generelt godt. Burgerne og pita’erne var klart over middel, når vi taler råvarer.

Smag og velsmag

Det meste var velsmagende. Det eneste kritikpunkt var den italienske pizza. Den var ikke god. Alt andet smagte rigtig godt. Dog var der for meget dressing i salaterne, synd syntes vi. Det var store portioner, som mættede godt.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var fair, på nær deres pizza. Generelt syntes vi, at der var value for money.

Leveringspris

19 kroner for levering. Det er billigt – faktisk mindre end vi regnede med. Nogle gange må vi af med 89 kroner, så stor ros for den pris.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i poser og i en pizzakasse. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen. Så også ros her.

Trods alt en anbefaling

Trods de to forrige dårlige oplevelser vil vi gerne anbefale Pepitos i Åbyhøj. Det skal siges, at det mest var pizza vi fik der. Takeaway kan svinge meget i kvalitet, og det gør det desværre mange steder. Vi var i det store og hele tilfredse med det, som vi fik leveret denne aften. Det sidste uheld vælger vi at se som et engangsuheld.

Pepitos Pizza og Grill House

Silkeborgvej 235
8230 Åbyhøj
Telefon: +45 86 75 38 80
Link til hjemmeside

 

[mappress mapid=”189″]

Del artikel