Perfekt efterårsfrokost: Sæt tænderne i en lækker jordskokke-risotto
Efteråret betyder nye lækkerier på menukortet hos mange af byens spisesteder.
Hos GRØD i Graven var det tid til at udskifte sæsonens risotto, som over sommeren har været en smuk, grøn ærterisotto.
Efteråret byder på nu i stedet på en lækker smagfuld jordskokke-risotto, som er på menuen fra i dag.
Vi tog selvfølgelig straks forbi og smagte på herligheden – og vi blev ikke skuffede. Den lækre, cremede risotto havde masser af smag og det perfekte bid, som en risotto nu engang skal have.
Risottoen er toppet med økologisk ravost, syltede jordskokker, persille og sort peber.
De syltede jordskokker var vi især vilde med, de var sprøde og syrlige og fungerede godt i samspil med den bløde risotto.
Prisen for jordskokke-risottoen er 80 kroner for en lille portion og 90 kroner for en stor portion. Vi bestilte en lille portion, og der var virkelig meget mad i sådan én. Så der bliver altså ikke sparet på godterne.
Den nye risotto er på menukortet fra i dag den 8. september.
Hvor: Grød, Graven 24.