ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt efterårssæt: Æblekage i croissant og lun pumpkin spice latte

Af Freja Dumont

Hvor søger man i ly, når efterårsblæsten rusker, og man har brug for et sted at få varmen og lidt lækkert? Vi har et bud!

I Latinerkvarteret finder du Café Harepus, som serverer alt lige fra bagværk og morgenmad til is og kaffe – alt sammen 100 procent vegansk.

Og nu byder den hyggelige café i Studsgade altså også på et ægte efterårssæt, som vi naturligvis lige måtte afprøve.

Perfekt efterårssæt: Æblekage i croissant og lun pumpkin spice latte

Vi fik serveret den krydrede og søde efterårsdrik, pumpkin spice latte, og en speciel efterårscroissant bagt med æbler og krydret remonce. På toppen var den pyntet med sprøde, hakkede valnødder.

Og det var ligeså lækkert, som det lyder.

Hvis du ikke har prøvet vegansk bagværk før, skal du bestemt ikke lade dig skræmme af fraværet fra mælk, æg og smør. Croissanten er lavet med plantemargarine og var lækker sprød udenpå og smørblød indeni – lige som en croissant skal være.

Med de bagte æbler og remonce indeni fik vi associationer til en lækker æblekage – som oven i købet var inde i en croissant, hvilket bestemt ikke er en dum kombination, hvis du spørger os.

Kaffen, som laves på havremælk, var cremet og med græskarsirup i, som gav den en sød, krydret smag lidt som i en chailatte.

Den lille plantebaserede café slog dørene op i sommeren 2020 og frister også med diverse andre lækkerier. Du kan f.eks. også prøve stedets lækre kardemommesnurrer, gulerodsbrud, muffins og boller – haps!

Perfekt efterårssæt: Æblekage i croissant og lun pumpkin spice latte

Hvor: Studsgade 7C

Del artikel

Andre læser også