Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekte steder: Aarhus-hoteller er på ny liste over verdens bedste

Af Freja Dumont
Foto: Hotel Villa Provence på Hotels.com
Foto: Hotel Villa Provence på Hotels.com

De fleste af os er nok bekendt med den uendelige labyrint af hotelvalg, hvor det at vælge det perfekte sted føles som at finde en nål i en høstak.

Nu har Hotels.com har gjort det nemt for rejsende med lanceringen af “Perfekte steder” 2024-prisen.

En helt ny pris, der hylder de absolut bedste af de bedste, baseret på hvordan hoteller behandler deres gæster.

På listen er bl.a. de to aarhusianske hoteller Hotel Villa Provence og Hotel Oasia Aarhus blandt vinderne i Danmark. Det skriver Hotels.com i en pressemeddelelse.

Giver den bedst mulige hotel-oplevelse

“Perfekte steder” 2024, den første pris af sin slags, der belønner et udvalg af den øverste 1% af hoteller i Hotels.coms app.

I modsætning til andre rejsepriser bruger Hotels.coms “Perfekte steder” en datadrevet fremgangsmåde til at vurdere, hvordan hoteller behandler gæster.

De vindende hoteller blev valgt ud fra data om gæsteoplevelsen, som tager hensyn til gæsteanmeldelser, personale og bedømmelser af overnatningsstedets faciliteter og tilstand.

Nogle af vinderne er VIP Access-partnere, hvilket betyder, at de tilbyder medlemmer yderligere fordele, som forbedrer opholdet. Rejsende kan bruge denne liste som reference, når de leder efter den bedst mulige hoteloplevelse.

“Perfekte steder 2024 anerkender de allerbedste i hotelindustrien,” siger Lauri Metrose, SVP of Global Communications hos Expedia Group i pressemeddelelsen og fortsætter:

“De fleste priser bruger kun anmeldelser eller fokuserer kun på luksus. Vores nye pris fremhæver hoteller, der skaber ekstraordinære oplevelser og tager gæsteoplevelsen til et nyt niveau, uanset hvor mange stjerner de har.

Denne pris fremmer et effektivt samarbejde – vi fremhæver vores samarbejdspartneres enestående egenskaber, og sammen hjælper vi rejsende med at finde det perfekte sted for dem. Vi håber, at denne pris sætter en ny standard for kvalitet i rejseindustrien.”

Hotelbooking er ikke en dans på roser 

En undersøgelse foretaget af Hotels.com viser, at næsten tre ud af fire rejsende har følt sig overvældet af valgmulighederne, når de skal vælge et overnatningssted.

Herunder er det både tidskrævende at beslutte sig, at læse anmedelser og at finde rundt i det væld af muligheder, der er.

Faktisk bruger 39% mere end 10 timer på at søge og vælge et hotel og 28% ender med at give helt op, udelukkende på baggrund af, at det er for tidskrævende. 

Mens 38% af de rejsende føler sig begejstrede, når de leder efter hoteller, føler hele 37% af danskerne sig overvældet over den uendelige liste over hotelmuligheder. 

“Perfekte steder” giver rejsende en hjælpende hånd 

Med så mange gode muligheder at vælge imellem kommer det ikke som nogen overraskelse, at næsten halvdelen af danskerne siger, at de oftere bliver handlingslammede, når de leder efter hoteller sammenlignet med andre ting som tøj og restauranter.

Det taler også ind i, at næsten to ud af tre rejsende er mere tilbøjelige end tidligere til at bruge et program, der bedømmer hoteller for at finde deres ophold.

Hotels.coms pris, Perfekte Steder, tjener dette formål ved at give rejsende en hjælpende hånd til at finde det perfekte hotel for dem.

Unikke overnatningssteder verden over

Listen, som er baseret på den øverste 1% af overnatningssteder, samler Hotels.coms bedste overnatningssteder verden. 

Fra skjulte perler til verdensberømte destinationer er disse hoteller nedenfor, heriblandt 3 danske hoteller, bare nogle af de 700 overnatningssteder, som udgør indbegrebet af enestående gæstfrihed verden over i 2024. 

Nogle af hotellerne på listen:

Hotel Chinzanso Tokyo, Tokyo, Japan 

Ohla Barcelona, Barcelona, Spain

Palácio Ludovice Wine Experience Hotel, Lisbon, Portugal 

Hotel das Cataratas, Foz do Iguaçu, Brazil

The Wood Hotel, Skellefteå, Sweden

Villa Copenhagen, Copenhagen, Danmark

Hotel Villa Provence, Aarhus, Danmark

Hotel Sanders, Copenhagen, Danmark 

Hotel Randers, Randers, Danmark 

Charlottehaven, Copenhagen, Danmark

Klik her se hele listen over “Perfekte steder” og for at booke din næste rejse

Del artikel

Andre læser også