Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perler og pilsner: Lav dine egne perlesmykker

Af Freja Dumont

Nu kan du snart kreere de fineste øreringe, funklende perlehalskæder og unikke armbånd i selskab med gode venner midt i Aarhus.

Club Curious inviterer nemlig tirsdag den 21. februar til en kreativ workshop, hvor du kan fordybe dig i den beroligende smykke-kreeringsproces og lære at lave smykker i høj kvalitet, som du kan give dig selv eller en, du har kær.

Du kan købe billetter til workshoppen lige her.

Alle kan være med

Eventet starter med skåle i pilsner – eller sodavand, te eller kaffe – mens I får en grundig introduktion til perler, smykkedesign, teknikker og brug af redskaber.

Du kan herefter gå på opdagelse i de smukke glasperler, som findes i alle tænkelige farve og nuancer. Vil du tilføje glamourøse ferskvandsperler, krystaller og halvædelsten, kan de tilkøbes i stedets ‘Special Pearl Bar’.

Derudover er alle metaller i massivt sterlingsølv eller forgyldt 18 karat guldbelagt, og dermed er smykkerne naturligvis nikkelfrie og holdbare.

Alle kan være med og lave fine resultater – uanset erfaring. Der vil være inspiration og hjælp at hente gennem hele workshoppen, som starter kl. 16. Du må herfra lave alle de smykker, som du kan nå indtil kl. 19.00.

Du vælger selv, hvad første smykke skal være, og så sparer du 20% på ekstra smykker. 

Hvor: Club Curious, Jægergårdsgade 154e
Hvornår: Tirsdag d. 21. februar kl. 16 til 19

I billetten, som koster 255 kr. medfølger: Et valgfrit smykke: halskæde, armbånd, ankelkæde, creoler eller ørekroge, glasperler, 20 kr. at snolle for i stedets ‘Special Pearl Bar’ med ferskvandsperler og halvædelsten samt en Høker Bajer, Sport Cola eller en anden drik fra baren. 

Del artikel

Andre læser også