Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Persisk restaurant lukker: Kører gode tilbud resten af måneden

Af Freja Dumont

Restauranten ’Mood Persian Cuisine’ på Søndergade har det sidste års tid budt på eksotiske, velduftende og farverige spiseoplevelser fra det persiske køkken.

Men snart bliver der ikke længere langet kabab, shirazi og mast muzirr over disken i den lille restaurant. Mood Persian Cuisine har nemlig meddelt på Facebook, at de holder sidste åbningsdag den 31. januar.

“Det har været nødvendigt for os at træffe en hård beslutning og lukke vores elskede restaurant ned. Disse mærkelige og ustabile tider vi oplever pt., gør at vi trækker stikket for nu.

Vi har haft 12 skønne måneder Søndergade, med en masse glade gæster samt gode anmeldelser på sociale medier. Hvilket har givet os et stor tro på konceptet,” skriver restauranten.

De skriver yderligere, at det er planen at åbne en større persisk restaurant i den nærmeste fremtid – men altså først, når branchens tilstande er blevet mere stabile og normale igen.

Kører gode tilbud resten af januar

Vil du gerne nå at lægge vejen forbi inden Mood lukker, kan du resten af måneden spare penge på flere af retterne på menukortet.

Du kan bl.a. få ‘Jujeh Kabab’, for kun 90 kroner.

Retten består af safranmarinerede kyllingestykker grillet på spyd serveret med basmatiris toppet med safran og grillede tomater. 

Kødet er perfekt mørt, saftigt og lækkert – og med en eftersmag af lime, som gør smagen ekstra frisk. Mums!

Følg med på Mood Persian Cuisines Facebook for flere gode januar-tilbud.

Del artikel

Andre læser også