ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Personlig gavelevering og hyggelige juleaktiviteter: Det kan du opleve i Magasin i julen

I Magasin er julen noget helt særligt, og i år kan aarhusianerne blandt andet glæde sig til hyggelige events, bæredygtig gaveindpakning og personlig levering af julegaver.

 

Nu nærmer juletiden sig, som for de fleste indebærer familietid, søde sager og massevis af hygge. I Magasin er julen noget helt særligt, og derfor kan aarhusianerne blandt andet se frem til hyggelige events, bæredygtig julegaveindpakning og personlige services, som gør juletiden både lettere og sjovere.


Julen er uden tvivl en fantastisk tid i Magasin, og vi glæder os til at hjælpe vores kunder med alt lige fra julegaveindkøb til at finde det perfekte juleoutfit – også selvom højtiden i år ikke byder på de traditionelle julefester, siger Suzan Papuga, der er Store Manager i Magasin Aarhus.

 

I år er julen i Magasin desuden ekstra grøn, og alle julegaver vil således blive pakket ind i bæredygtigt, genanvendeligt papir, således man kan få pakket sine gaver flot ind med god samvittighed.

 

Personlig gavelevering til døren

De fleste elsker at give gaver, men det er ikke altid lige nemt at vælge de helt rigtige. Heldigvis er der hjælp at hente hos Magasins gaveshoppere, som står klar med inspiration til årets julegaveindkøb:

 

Vores gaveshopper-koncept gør det nemmere at finde de helt rette julegaver. Det kan både være i form af inspiration til årets gaver, eller at shopperen udfører alle indkøbene, hvis man for eksempel gerne vil spare tid eller helst ikke vil bevæge sig for meget udendørs i denne coronatid, forklarer Suzan Papuga.

 

Skal julegaveræset i år være endnu nemmere, tilbyder Magasin desuden fra uge 47 og frem til den 23. december personlig gavelevering lige til døren, hvis du booker en gaveshopper. Magasins gaveshopper-koncept er gratis og kan bookes på forhånd på Magasin.dk, og det er også muligt at få hjælp, når man befinder sig i butikken.

 

Masser af juleaktiviteter

Tiden op til jul byder desuden på masser af hyggelige juleaktiviteter i Magasin. Den 20. november inviterer Magasin for eksempel til ”pyjamasparty”, hvor hele familien har mulighed for at få personligt print på sin julepyjamas. Hver fredag i december vil der desuden være flødebolletårne, hvor 15 heldige vindere forkæles med lækre flødeboller. Familiens yngste har også mulighed for at få lavet ansigtsmaling på udvalgte dage i december.

 

De fleste af os trænger til lidt ekstra forkælelse i denne specielle tid, og derfor ryster vi i år posen og præsenterer en række hyggelige aktiviteter for store og små – naturligvis med alle nødvendige forbehold. Vi glæder os til at byde indenfor til en hyggelig juletid med alt, hvad den indebærer af julegodter, juleeventyr for børnene, masterclasses for makeupinteresserede og meget mere, slutter Suzan Papuga.

 

Magasin.dk og med Magasins Goodie-app er det muligt at blive løbende opdateret om de forskellige events.

 

Personlig gavelevering og hyggelige juleaktiviteter: Det kan du opleve i Magasin i julen

 

 

 

Del artikel