Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksklusive t-shirts: Populær duo laver pop-up i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Nostalgic Appreciation's ejere Frederik Damgaard og William Aagaard Thygesen flankeret af Peter Falktoft og Esben Bjerre.
Nostalgic Appreciation's ejere Frederik Damgaard og William Aagaard Thygesen flankeret af Peter Falktoft og Esben Bjerre.

De er stemmerne bag en af landets mest populære podcasts, og snart står de også bag en pop-up i Aarhus.

Esben Bjerre og Peter Falktoft er gået sammen med det aarhusianske vennepar Frederik Damgaard og William Aagaard Thygesen, der ejer onlineshoppen Nostalgic Appreciation, om at finkæmme kloden for gode vintage t-shirts. 

Lørdag den 29. april kl. 11.00-13.00 kan du se resultatet af indsatsen i deres fælles pop-up ved Aarhus CrossFit.

“Vi har lavet et samarbejde med to unge jyske drenge, der har været verden rundt og brugt et lille års tid på at finde t-shirts med en eller anden form for tråd til det sprogunivers, som vi med årene har skabt her i Her Går Det Godt.

Der er skarp højredrejning, flyover states, amerikansk politik, film- og kulturreferencer. Vi har fået dem håndtrykt i Danmark af nogle meget dygtige unge mennesker, som har sat ørn på. Jeg er meget, meget stolt af det her,” siger Peter Falktoft i et nyligt afsnit af podcasten, hvori Esben Bjerre supplerer:

“Vi kommer til at agere en form for sjakbajs, og der er også kaffeservering. Det bliver et hyggeligt arrangement.”

Find dine favoritter

Den nye merchandise-kollektion består udover upcyclede vintage t-shirts fra de seneste årtier også af nøje udvalgte accessories.

Hvad: HGDG X Nostalgic Appreciation pop-up
Hvor: Aarhus CrossFit på Balticagade 8
Hvornår: Lørdag d. 29. april kl. 11.00-13.00

Men det er med t-shirtsene i fokus, Nostalgic Appreciation og Her Går Det Godt åbner deres fælles pop-up i Aarhus.

“I tæt samarbejde med Peter Falktoft og Esben Bjerre har vi skabt en kollektion, der repræsenterer Her Går Det Godts alsidige univers i form af referencer på forskellige film t-shirts, t-shirts med legendariske musikere, tacky amerikanske patriot t-shirts og gakkede citat t-shirts.

Der er lavet et begrænset antal t-shirts og accessories, så kom i god tid og vælg dine favoritter,” lyder det på Nostalgic Appreciation’s hjemmeside.

“Funktionelle kunstværker”

Alle t-shirts i kollektionen er udsmykket med Esben Bjerre og Peter Falktofts signaturer, og du finder ikke to t-shirts, der er ens.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Her Går Det Godt (@hergaardetgodt)

“Hvert eneste eksemplar er 1 af 1 og helt og aldeles unikt og har sin egen fortælling, sit eget udtryk og sit eget liv med sig. 

Størrelserne varierer lige så meget som grafikkerne og ophavet, og vi synes i al beskedenhed ikke, at det er en overdrivelse at kalde hvert eneste eksemplar for et funktionelt kunstværk.

Vi har lagt en pokkers masse tid og energi i dette projekt og håber det rammer rent ind hos alle jer, der ligesom os sætter pris på et stykke vintage tekstil,” lyder det fra duoen på sociale medier.

Esben Bjerre og Peter Falktoft kvitterer med en kop gratis kaffe fra La Cabra til alle fremmødte lørdag den 29. april.

Udover ved pop-uppen i Aarhus vil de særlige t-shirts også blive solgt ved et lignende event i København dagen efter.

Læs mere om arrangementet ved Aarhus CrossFit lige her

Del artikel

Andre læser også