Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pica Pica: Starter godt ud med  livemusik og Chill Out DJ’s

Af Jan L. Pedersen

Vinbaren Pica Pica er kendt for den helt særlige stemning. Her en masser af god vin, tapas og livemusik. Forestil dig en spansk vinbar, som man ikke har lyst til at forlade, og stemningen oser af, at man har god tid. Her er ingen stress og jag. Det er noget af det, som du oplever hos Pica Pica.

Pica Pica: Starter godt ud med  livemusik og Chill Out DJ's

Mere musik i januar

Resten af årets første måned er der mere musik på Pica Pica, end der normalt er. Pica Pica har fået fat i én af Aarhus’ absolut dygtigste Chill Out DJ’s; Selveste Papa Bongo. Han besøger vinbodegaen første gang torsdag den 10. januar og igen torsdag den 24. januar. Papa Bongo er en sand mester i at sprede god karma gennem sexede beats og en groovy attitude.

 

Livemusik med Each Nordic

Den 25. januar klokken 20.00 til 23.00 spiller Each Nordic. Bandet består af 6 unge jazzmusikere fra Danmark og Sverige. De er sammensat på Skurups Folkhögskola, hvor alle bandets medlemmer til hverdag studerer på Jazzlinjen.

 

Bandets lyd tager udgangspunkt i musik med nynordiske rødder. Repertoiret tæller numre af kunstnere som Per “Texas” Johansson, Magnus Lindgren og “Admiral Awesome”.

 

Med dette projekt sættes der fokus på atypiske artister, som ikke umiddelbart placeres i kategorien “nordisk jazz”. Hele konceptet er et forsøg på at udvide både lytternes og musikernes egne musikalske horisonter gennem en energisk og varm tilstedeværelse i musikken.

Pica Pica: Starter godt ud med  livemusik og Chill Out DJ's

Line-up:

Josephine Isbrand – Sang

Jon Mellerby – Altsaxofon

Edvard Hamngren – Guitar

Fabian Erkelius – Klaver

Thorbjørn Stefansson – Bas

Cuneyd Kocalı – Trommer

 

Seks nye vine er landet

Pica Pica importerer alt deres vin selv. Det gør de direkte fra små vinbønder og uden fordyrende mellemled. Det gør, at priserne er sympatiske, og du får vine, som ikke findes andre steder i Aarhus. Her fra starten af januar er der kommet seks nye vine hjem. Fem røde og en hvid. De kan alle købes på glas fra i dag.

 

Sæt stort kryds i kalenderen, og kom ned og få en chiller til et godt glas vin og lækre rytmer. Der er også livejazz den sidste torsdag i januar måned – altså den 29. januar.

 

Pica Pica Vinbodega

Vester Allé 15
8000 Aarhus C
Mail: info@pica-pica.dk
Tlf: +45 25 66 78 00
Website: 

Pica Pica: Starter godt ud med  livemusik og Chill Out DJ's

Del artikel

Andre læser også