Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Pincho Nation
Foto: Pincho Nation

Pincho Nation er at finde i flere af Danmarks største byer, men Aarhus har endnu ikke fået glæde af det kulørte restaurantkoncept.

Før nu.

For til sommer åbner Pincho Nation sin femte danske restaurant, som slår dørene op på Skt. Knuds Torv midt i Aarhus.

Restauranten kommer til at ligge lige ved siden af Nordisk Film-biografen og passagen ved Netto.

Helt vildt glade

Pincho Nation inviterer gæsterne indenfor til en sanselig oplevelse, hvor der er gjort ekstra ud af indretningen, og hvor atmosfæren er feststemt og uformel.

Her bydes der på kulørte cocktails og tapasretter fra et menukort, der er et gastronomisk udvalg fra hele verden.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aarhus
Flemming Christophersen. Foto: Pincho Nation

”Vi har længe været på udkig efter et sted med den rette placering i Aarhus, og vi er helt vildt glade for, at det nu er faldet på plads, og at vi åbner på Skt. Knuds Torv her til sommer.

Byen har et ekstraordinært kultur- og restaurationsmiljø, som vi ser frem til at blive en del af,” lyder det fra Flemming Christophersen, CEO/Partner i Pincho Nation Danmark, i en pressemeddelelse.

Få bord som en af de første

Pincho Nation er fra Sverige og kom til Danmark i 2018, hvor man åbnede i København.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aarhus
Foto: Pincho Nation

Her ligger der nu to restauranter, mens der i efteråret 2022 åbnede yderligere to i henholdsvis Randers og Aalborg.

I Norden er der 75 restauranter, hvoraf hovedparten ligger i Sverige. Da man senest åbnede i Aalborg var der stor interesse, og 3.500 skrev sig op til at kunne booke plads før alle andre.

Derfor opretter Pincho Nation også en VIP-liste for restauranten på Skt. Knuds Torv, som kan findes her

Gæsterne på VIP-listen får adgang til at booke bord før alle andre, og der åbnes for booking cirka to uger før åbningsdatoen.

Om Pincho Nation:
Pincho Nation er en svensk restaurantkæde med 75 restauranter i de nordiske lande. Selskabet blev grundlagt i 2012 og er vokset hurtigt gennem franchising. Det er nu en af de førende restaurantkæder i Sverige. Pincho Nation inviterer gæsterne indenfor til en sanselig oplevelse, hvor der gjort ekstra ud af indretningen, og hvor atmosfæren er feststemt og uformel. Her bydes der på kulørte cocktails med eller uden alkohol og tapasretter fra et menukort, der er et gastronomisk udvalg fra hele verden. Pincho Nation var det første app-baseret restaurantkoncept. Gæsterne laver deres reservation, bestilling samt betaling ved at bruge vores app (Pincho Nation) på mobiltelefonen.

Hvis du vil besøge den kommende Pincho Nation restaurant, skal du bruge din telefon, for alt det praktiske med bordreservation samt bestilling og betaling af mad og drikke foregår via Pincho-appen.

Bliver Danmarks største

Med dens godt og vel 750 kvadratmeter bliver den nye Pincho Nation på Skt. Knuds Torv til dato den største i Danmark.

Kæmpe succes i København: Nu åbner Pincho Nation i Aarhus
Foto: Pincho Nation

De mange kvadratmeter giver også nogle andre muligheder indretningsmæssigt.

Pincho Nation Aarhus får derfor både et afslappet lounge-område, hvor man kan slå sig ned enten før eller efter maden samt selskabslokale med plads til op til 50 gæster.

Inklusive loungen får selve restauranten 200 pladser, og i sommerhalvåret forventes det, at der kan sidde 40 udenfor på Skt. Knuds Torv.

”Her i Aarhus får vi mulighed for at imødekomme efterspørgslen fra større grupper, som vi i dag desværre kan have svært ved at finde plads til på de andre restauranter.

Og i loungen kan du gøre dig det lidt mageligt, hvis du ønsker. Alt i alt er denne restaurant unik ikke blot for Pincho Nation i Danmark, men i hele Norden,” lyder det fra CEO Flemming Christophersen.

Den præcise åbningsdato for Pincho Nation i Aarhus er endnu ikke meldt ud, men vi opdaterer jer selvfølgelig, så snart der er nyt på den front.

Del artikel

Andre læser også