Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pita Boulevard åbner ved åen: Inspirationen kommer fra Jacob’s Pitabar 

Af Line Ingwar Karlsen

Ved åen i Aarhus åbner der en ny pitabar. Endnu en, vil nogle nok tænke, men den her bliver ikke som de andre. Det fortæller ejeren, som i mange år har været stamkunde hos den hedengangne Jacob’s Pitabar, og har savnet den lige siden den lukkede.

 

Tilbage til den klassiske pita. Om begrebet klassisk pita giver mening, kan man diskutere, men hvis man er i Aarhus, så er den klassiske pita den, som Jacob lavede i Vestergade. Og det er den stil, som Pita Boulevard vil lave. Mellemøstlig bliver stilen, selvom det er et lidt diffust begreb nu om stunder. Men det bliver flammegrillet kød på en åben grill og hjemmebagte og friske brød.

 

Pita Boulevard

 

Der kommer fart på bestillingerne 

Det der med, at man skal spørge hver eneste kunde, hvad vedkommende skal have i sin pita og ikke have i tager tid. Hos Pita Boulevard bliver der nogle “standardpitaer”, og så kan man efterfølgende sige, hvad man ikke skal have i – og ikke omvendt. 

 

Pita Boulevard åbner ved åen: Inspirationen kommer fra Jacob's Pitabar 

 

En pita skal være færdig maksimum fem minutter efter, den er bestilt. Det er målet, og det er ikke helt urealistisk. Der kommer to standere a la dem, som findes på McDonald’s – så bestillingen går direkte ind. 

 

Navnet gav sig selv med adresse på Åboulevarden

Navnet Pita Boulevard er spinoff af Åboulevarden, hvilket giver god mening. Lokalerne husede før den mexicanske TacoTaco, som i stilhed har lukket og slukket. De holdte ikke længe. Der bliver 12 siddepladser udenfor ud til åen og 12 pladser indendørs. Lokalerne er totalrenoveret. Indretningen og inventaret er nyt. 

 

Pita Boulevard åbner ved åen: Inspirationen kommer fra Jacob's Pitabar 

 

Satser på nattelivet

I nattelivet er der ingen rene pitabarer, som holder åbent om natten. Der har Pita Boulevard set, og holder åbent til tidlig morgen tre dage om ugen.

 

Der serveres ikke alkohol, men der er masser af non-alkohol-drikke. Prisen for en pita bliver 55 og 90 kroner for en menu med fritter og drikke. Priserne er de samme i hele åbningstiden – også om natten. 

 

Nej tak til udbringning

Ifølge ejerne skal en pita spises varm –  og ikke kold efter en halv time i en firkantet kasse på ryggen af et cykelbud. Derfor er der ingen udbringning overhovedet. Det er et princip de har, men man er velkommen til at hente maden selv. 

 

De første 100 kunder betaler kun 10 kroner for en pita

Pita Boulevard åbner fredag den 28. august klokken 11.00. Det fejrer de ved, at de første 100 kunder får en pita til kun 10 kroner. 

 

Åbningstiderne bliver lange 

Mandag til onsdag fra klokken 11.00 til 24.00

Torsdag fra 11.00 til 03.00

Fredag fra 11.00 til 06.00

Lørdag fra 11.00 til 06.00

Søndag til 11.00 til 24.00

 

Pita Boulevard

Åboulevarden 17B
8000 Aarhus
Facebookside: