ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pita Planet klar med nyt koncept: Farverige lækre bland selv-salater

Af Freja Dumont

Du kender garanteret allerede Pita Planet og deres lækre hjemmebagte fuldkornspitaer.

Nu har Pita Planet som noget nyt skabt Pure-linjen og åbnet en ny butik i Storcenter Nord.

”Vi vil gerne opmuntre vores kunder til at spise mere sundt. Derfor serverer vi retter med friske grøntsager, proteiner, fuldkorn og sunde fedtstoffer.

Dermed kan vi være et sundere alternativ til de højt forarbejdede snacks og andre emballerede fødevarer,” siger Daniel Zeidan, grundlægger af Pita Planet.

Pita Planet klar med nyt koncept: Farverige lækre bland selv-salater

Ingen grill og friture

Vi besøgte Pita Planet Pure for at smage på sagerne, og vi blev mødt af et stort udvalg af friskt fyld til de lækre bowls.

Konceptet går ud på, at du først vælger bunden, som enten består af blomkålsris, bulgur eller salat.

Hertil blandes de lækreste salater og grøntsager i en skål med hjemmelavede syltninger, cremer og dressinger, så du får en salat med ensformig smag.

Vi var vilde med initiativet, som gjorde, at vi fik serveret en salat, der ikke var tør i bunden og fyldt med dressing i toppen.

Som noget helt nyt laver Pita Planet Pure også manakish-brød med zaatar eller ost, som altså også godt kan anbefales. 

Derudover kan du selvfølgelig stadig få stedets kendte friskbagte fuldkornspitaer, der som altid er mums!

Pita Planet klar med nyt koncept: Farverige lækre bland selv-salater

”Idéen med Pita Planet Pure er at lave mere bæredygtig mad. Her dropper vi grillen og frituren, som vi jo har i vores anden butik, og så kører vi i stedet med mere grønne, lokale råvarer og bæredygtige samarbejdspartnere.

Det betyder også, at vi mest laver kolde anretninger her i butikken i Storcenter Nord, og vores lækre lam eller oksekød, får du ikke her.

Til gengæld kan du få 100% dansk velfærdskylling, som er af langsomt voksende racer og opdrættet uden brug af antibiotika,” siger Daniel Zeidan.

Startede pita-trenden i Aarhus

Pita Planet åbnede i 2017 på hjørnet af Vesterbro Torv i en gammel pølsevogn – her vakte stedet i den grad aarhusianernes interesse for pitaen, og der var altid lang kø at finde foran den lille biks.

Sidenhen flyttede Pita Planet til Street Food, hvor den lå i et par år. I dag finder du Pita Planet på Sankt Clemens Stræde og nu altså også i Storcenter Nord med deres nye Pita Planet Pure.

Pita Planet Pure fejrer åbningen af deres nye butik med et skarpt tilbud på pitaer til en flad 50’er. MigogAarhus’ læsere får 10 procent på alle menuer med koden migogaarhus, når du bestiller online.

Hvad: Pita Planet Pure
Hvor: Storcenter Nord, Finlandsgade 17

Del artikel

Andre læser også