Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Poke Bowls: Åbner i Aarhus med halv pris på bowls og gratis sodavand

Af anders@sommersangdigital.dk

Mahalo Poke åbner i Mejlgade fredag den 16. februar med frisk fisk, umami, smagen af solskin og good vibes. De seneste år er poke-bølgen skyllet ind over alt fra New York til London. Og fra på fredag kan du også sætte tænderne i den populære spise i Aarhus hos Mahalo Poke, som denne fredag åbner med stort åbningstilbud med halv pris på alle bowls.

 

Poke er en hawaiiansk ret, som traditionelt består af dampede ris, marineret rå fisk og diverse grønne og sprøde toppings og saucer. Det hawaiianske køkken er præget af elementer fra diverse asiatiske gastronomier, og på Mahalo er de ikke bange for at lade forskellige kulturers køkkener mødes i en skål.

“Her er masser af smag og farver, og en del af det hawaiianske forbillede handler om at have respekt for sine råvarer og for fisken især – alting bliver bedre, når delelementerne spiller”, fortæller Martin Kaas Kristensen, medejer af Mahalo Poke.

 

På menuen finder man blandt andet bowlen Tuna Turner. Bowlen består af en base af ris og wakame-tangsalat. Det toppes med tun i tern, marineret med bl.a. sesamolie, mirin, hvidløg og ingefær. Hertil avocado, frisk ananas, forårsløg, friske krydderurter og sesam-mayo.

 

Menuen byder på seks forskellige poke bowls, og muligheden for at sammensætte en bowl selv. De er alle bygget op af en base med enten ris eller kål, fyld af fisk, skaldyr eller tofu, som toppes med friske grøntsager eller frugt, saucer og krydderurter eller sprødt.

På fredag den 16. februar åbner Mahalo Poke i Mejlgade 57. De fine lokaler, der tidligere husede den hyggelige vintage-butik Inges Tøjtempel, er totalt forandret med lyse gulve, bambus og farver på væggene, og ambitionen om at skabe solskin i februar (og resten af året), virker slet ikke så tosset.

Poke Bowls gør entré i Aarhus med halv pris på bowls og gratis sodavand

 

“Vi håber, at butikken kan udtrykke nogle af de samme ting, som vi synes er repræsenteret i maden: det er død-lækkert, der er kræset for detaljerne, og det er også helt nede på jorden og rart”, siger Troels Rasmussen, som også er medejer af Mahalo.

Med den hawaiiansk-inspirerede indretning og de smagspakkede poke bowls er du garanteret forkælelse af smagsløgene og good vibes hos Mahalo Poke.

 

På fredag får du bowls til halv pris og en gratis sodavand til. Mahalo har åbent fredag 15.00-20.00 og 11.00-20.00 lørdag og søndag i denne uge.

 

Del artikel

Andre læser også