ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Beder offentligheden om hjælp: Har du set 77-årig forsvundet kvinde?

Af Freja Dumont
Foto: Rigspolitiet.
Foto: Rigspolitiet.

OBS. Den 77-årige kvinde, der har været savnet siden 1. juledag, er fundet afgået ved døden. Kvinden blev fundet på Børglumvej i Risskov af en borger.

Det skriver Østjyllands Politi på Twitter. 

Østjyllands Politi fik lørdag kl. 16.34 en anmeldelse om, at en 77-årig dement kvinde var gået fra plejehjemmet Skovvangen på Skovvangsvej i Aarhus N. Det skriver Østjylland Politi i en pressemeddelse.

Hun var sidst set kl. 15.15 ved Veri Center på Frijsenborgvej i Risskov.

Østjyllands Politi har siden lørdag eftermiddag søgt efter kvinden i omegnen af plejehjemmet og på diverse adresser og lokationer, hvor hun tidligere har boet eller har haft en form for tilknytning til.

Der er både blev søgt med almindelige patruljer og hundepatruljer.

Østjyllands Politi har tidligere oplyst, at en borger skulle have set kvinden gå sammen med en mand ved Fiskerihavnsvej ved Havnens Fiskehus.

Derfor har politiet i løbet af mandagen søgt med båd og droner i området omkring Aarhus Havn. Det har dog siden vist sig, at der ikke var hold i henvendelsen fra borgeren, og der er ikke noget, der tyder på, at Bodil har været ved Aarhus Ø.

Fokus på Risskov-området

Østjyllands Politi koncentrerer nu eftersøgningen omkring Vejlby-/Risskov-området, hvor det pt. er mest sandsynligt, at kvinden befinder sig. Politiet opfordrer også borgere, der bor i området, til at tjekke udehuse og skure.

Kvinden kan også være søgt mod Risskov Haveforening på Asylvej, hvorfor politiet også opfordrer ejerne af kolonihaverne til at køre et smut forbi og tjekke, om hun skulle have søgt ly et af kolonihavehusene eller et skur.

Del artikel