Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Endnu en anholdelse: Politiet øger tilstedeværelse i Aarhus-område 

Af Freja Dumont
Arkivfoto
Arkivfoto

En 19-årig mand er anholdt og sigtet for drabet søndag på en 18-årig mand. Han er dermed den tredje anholdte i sagen.

Den 19-årige har været søgt af politiet siden drabet, og omkring kl. 14.00 mødte han selv op på politigården i Aarhus C, hvor han blev sigtet for drab og røveri.

”Vi har i løbet af mandag og tirsdag søgt intensivt efter den 19-årige, vi har foretaget flere afhøringer og haft kontakt med en række personer i hans netværk, og jeg er tilfreds med, at han nu valgte at melde sig selv, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen i en pressemeddelese. 

Ekstra synlige i Viby

To andre 19-årige mænd blev anholdt natten til mandag nogle timer efter drabet, og senere blev begge varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Den tredje 19-årige, der er fra Aarhus-området, bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil anmode om lukkede døre.

Østjyllands Politi har mandag og tirsdag været ekstra synlige i Viby omkring gerningsstedet, og den mobile politistation har været placeret i området –  den indsats fortsætter også de kommende dage.

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for grundlovsforhøret. Østjyllands Politi melder tidspunktet ud via deres Twitter-profil, så snart det er kendt.

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen.

Del artikel

Andre læser også