Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skudepisode i Aarhus: Nu søger politiet vidner

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Østjyllands Politi blev mandag kl. 22.37 kontaktet af en borger, der havde hørt flere skud blive affyret i nærheden af Gellerup Kirke.

Derfor kørte flere patruljer til stedet, hvor en mindre gruppe mænd på Gudrunsvej forsøgte at stikke af, da de så politiet. 

Det lykkedes betjentene at få indhentet en 28-årig mand, som blev anholdt og sigtet for besiddelse af skydevåben på et offentligt sted.

Men da der ikke umiddelbart var grundlag for at varetægtsfængsle den 28-årige, blev han løsladt efter endt afhøring. 

Omkring Gudrunsvej fandt politiet flere afskudte patronhylstre, men der var intet tegn på, at nogen var blevet ramt af skud, og der er ikke kommet nogen anmeldelser om tilskadekomne. 

Vidner bedes ringe 114

Østjyllands Politi sikrede spor i området og foretog flere afhøringer. Episoden bliver nu efterforsket nærmere for at afklare hændelsesforløbet. 

Skudepisode i Aarhus: Nu søger politiet vidner
Foto: Presse-fotos.dk

I den forbindelse hører man gerne fra eventuelle vidner, der har hørt eller set noget relateret til skudepisoden. Det melder Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

”Ud fra vores indledende efterforskning, er der ikke noget, der tyder på, at skudepisoden er banderelateret, men det er selvfølgelig utrygt og fuldstændigt uacceptabelt, at der bliver affyret skud på åben gade.

Derfor er det også en sag, vi tager meget alvorligt,” udtaler politiinspektør René Raffo. 

Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på tlf. 114 eller ved henvendelse hos lokalpolitiet i Aarhus Vest. 

Den mobile politistation vil fra omkring kl. 15.00 stå på p-pladsen ved Gellerup Kirke og City Vest, hvor lokalbetjente fra Aarhus Vest vil stå klar til at få en snak med borgere i området. 

Del artikel

Andre læser også