Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Polterabend Århus – få tips og ideer her

Af Annoncør

Skal din kammerat eller veninde giftes og er du den heldige vinder af titlen som arrangør af en super fed og uforglemmelig polterabend, så skal du helt sikkert læse med her hvor vi giver tips og gode idéer til en forrygende dag.

Find en stripper i den gamle by

Når din veninde eller kammerat stå overfor de sidste dage som ugift, så er det helt sikkert noget der skal fejres og i Danmark er vi gode til at fejre polterabend med maner.

Det er dog ikke hverdagskost at skulle stå for at arrangere sådan en polterabend og i og med at der skal arrangeres i al hemmelighed så den kommende brud eller gom ikke får nys om at der er noget der ulmer, så er det med at hente tips og idéer fra andre end dem selv. Noget som de fleste vil mene hænger sammen med en polterabend er at få besøg af en stripper. Book en stripper i Århus her, hvis herlighederne skal fejres i den gamle by.

Aktiviteter der er til glæde for den kommende brud eller gom men også for deltagerne

Det er ikke kun stripper der er kutyme når man holder en polterabend, men der findes også et hav af andre aktiviteter der er gode at lave på sådan en dag. Det der er vigtigt at slå fast inden man arrangerer noget som helst er, at man lige tjekker en ekstra gang i forhold til hvilken person, det er man skal fejre. Er det den kommende brud med baby i maven er det nok ikke lige bungeejumping der er det smarteste at finde på.

Dildoparties, stripper, indspilning af sang og kidnapninger er som regel noget alle kan grine af og være en del af. Sørg for at størstedelen af aktiviteterne er noget som alle gæsterne kan være med til, så det ikke kun bliver en flok høns der ser på imens den kommende brud eller gom får adrenalinkick.

Del artikel

Andre læser også