Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe børnefest: Popsi og Krelle giver koncert i Aarhus

Af Redaktionen

Popsi og Krelle er kendte og elskede blandt mange børn og barnlige sjæle.

Den sjove duo spiller kendte danske børnesange som ‘Hjulene på bussen’ og ‘Lille Peter Edderkop’ og egne nye hits – og deres musikvideoer har passeret 250 millioner visninger på Youtube, hvor 470 tusinde familier ser med.

Nu kan familiens yngste medlemmer se frem til at opleve Popsi og Krelle live i Aarhus, når de lørdag den 20. april giver koncert hos Vestereng Idrætszone på Paludan Müllers Vej 110.

Her er dagens program

Popsi og Krelle laver storytelling gennem musik og brænder for at formidle musik, motorik, sprogfærdigheder og kreativitet for de mindste på 0-5 år, deres søskende, forældre og bedsteforældre.

Det er blevet til 7 album siden 2018 – og deres første “Hjulene på bussen” har modtaget dobbelt platin.

Kæmpe børnefest: Popsi og Krelle giver koncert i Aarhus

Når den dynamiske duo til foråret igen indtager Aarhus, lyder programmet sådan her:

  • Kl. 09.00: Popsi og Krelle’s hyggebod åbner, hvor alle børn kan få en lille personlig hilsen på de udleverede kort. Der er mulighed for fotos og en hyggelig snak. Der vil være et nummersystem, så der ikke er lange køer. I får udleveret et kort og nummer ved ankomst. Popsi og Krelle når i første omgang så mange, som de kan, inden koncerten starter. Resten bliver efter koncerten
  • Kl. 10.00: Koncerten starter og er ca. 35 minutter lang. Det er den tid, som de små publikummer normalt kan holde koncentrationen. Efter koncerten åbnes der igen op for kortskrivning og fotos med de numre, som vi ikke nåede i første omgang. Tag gerne en lille snack med – der kan være lidt ventetid. Men alle (!) skal nok få kærlig opmærksomhed, lover Popsi og Krelle

Vær opmærksom på, at alle skal købe billet for at deltage i arrangementet – der er kun gratis adgang for babyer på 0-6 mdr.

Billetter koster 120 kroner for både børne og voksne.

Hvad: Popsi og Krelle live
Hvor: Paludan-Müllers Vej 110
Hvornår: Lørdag 20. april 2024

Du kan læse mere lige her

Del artikel

Andre læser også