Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop afsløret: Populær rapper indtager Uniparken

Af Redaktionen
Fotografer: Lasse Tvede og Torp
Fotografer: Lasse Tvede og Torp

Du skal sætte kryds i kalenderen fredag d. 8. september.

Her danner Uniparken nemlig vanen tro ramme om intet mindre end Danmarks Største Fredagsbar, hvor studerende på tværs af uddannelser mødes til en festdag udover det sædvanlige.

Som altid vil en række kendte danske musikere også kigge forbi Uniparken, og det første navn på plakaten er netop blevet afsløret -nemlig ICEKIID. Det skriver Danmarks Største Fredagsbar på Instagram.

Netop afsløret: Populær rapper indtager Uniparken

ICEKIID er kendt for sin helt særlige lyd og tekstunivers, der bevæger sig indenfor afrobeat-genren. Du kender helt sikkert hans kæmpe hit ‘ErruDumEllaHvad’, fodboldsangen ‘Gulddans’ eller et af hans samarbejder med andre store danske kunstnere. 

På scenen er ICEKIID kendt for sine energiske og anmelderroste optrædener, hvor han leverer en storstilet fest til enhver, der har danseskoene nogenlunde rigtig snøret på….og kender man ham ret så kommer han nok også selv ind med nogle fede sko på.

Lover magisk stemning i Uniparken

Dagen starter som altid med en fed sportsturnering, hvor du kan melde dig til sammen med dine kammerater og dyste mod andre studieretninger.

De populære drikketurneringer afholdes naturligvis også igen, men her skal du være medlem af en festforening for at deltage. Glæd dig til bl.a. ølbowling-, beerpong- og flipcupturneringer.

Du kan købe billetter til Danmarks Største Fredagsbar her

Hvad: Danmarks Største Fredagsbar
Hvor: Universitetsparken
Hvornår: 8. september 2023

Del artikel

Andre læser også