Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær Boel med musikalske venner i Musikhuset

Af Jan L. Pedersen
Hanne Boel, sanger, sangskriver
Hanne Boel, sanger, sangskriver

Der er blot få billetter tilbage til eksklusiv koncert med Hanne Boel i Musikhusets Store sal. Hanne Boel er højaktuel efter sin deltagelse i TV2’s populære program Toppen af Poppen, hvor nogle af Danmarks største musiknavne fortolker hinandens sange. Bedømt på billetsalget er den karakteristiske sangerinde særdeles populær. Der er nu blot få billetter tilbage koncerten i Musikhusets Store sal, hvor den danske sangerinde har samlet et nyt band bestående af hendes faste følgesvende Jens Runge og Jacob Funch og en række spændende gæster og venner, der er nøje udvalgt specielt til denne tour. Koncerten i Musikhuset er en ud af fire unikke koncerter i fire danske koncertsale.

 

Til koncerten i Musikhuset spiller Hanne Boel både velkendte hits og helt nye versioner af sange fra sit fremragende bagkatalog. Alt sammen krydret med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

 

Koncerterne på denne forårstour bliver unikke oplevelser, som spænder mellem det lette luftige akustiske og den større og mere mættede koncertoplevelse. Det har længe været en drøm for Hanne Boel at give en koncert som denne for sit publikum, der kan glæde til et genhør med hits som Don’t Know Much About Love, Talk It Out og Light in Your Heartspillet i nye versioner.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET A ARHUS

HANNE BOEL – STORE SAL

FREDAG DEN 10 . FEBRUAR KL 20

BILLETPRISER – 270 – 320 KRONER

KØB BILLET HER:

Del artikel

Andre læser også