ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gik konkurs i marts: Nu genopstår populær herretøjskæde

Af Freja Dumont

Tilbage i marts måned erklærede herretøjskæden Brdr. Simonsen sig konkurs som følge af nogle svære år under coronanedlukningerne i 2020 og 2021.

Men nu er der godt nyt fra herretøjskæden.

Steen Wøhlk, ejer af Sportsfield Int., der driver REBEL Company, Pro-Dress og Rocks ApS, har nemlig købt Brdr. Simonsen og viderefører nu virksomheden i et nyt selskab Brdr. Simonsen af 2022 ApS. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Selskabet får hovedsæde i Malling ved Aarhus og begge brødre er ansat i det nye set up.

Kæden blev startet i 2016 af tvillingerne Anders og Christian Simonsen, og i Aarhus ligger der to butikker på hhv. Ryesgade og i City Vest i Brabrand.

Foruden butikkerne i Aarhus, har kæden også tre butikker i Odense, ni butikker på Sjælland samt en i Aalborg.

De to brødre er stadig med på holdet

Brødrene Anders og Chrisan Simonsens livsværk ”Brdr. Simonsens Menswear”, genåbnes af de tre erfarne tøj folk i en ny og stærkere udgave.

Steen Wøhlk, der har en lang karriere i tøjbranchen, blev for kort tid siden præsenteret for konceptet ”Brdr. Simonsens Menswear”.

Han blev begejstret for de to glade og flittige nordjyder, som siden 2016 har udviklet en kæde med 14 butikker, egen webshop og omkring 100 medarbejdere.

”Butiksplaceringerne er rigtige, kæden har et super godt personale og verdens bedste kunder,” udtaler brødrene.

Det set-up passer ifølge Steen Wøhlk godt l Sportsfield Int., der allerede har en række stærke koncepter og brands i porteføljen inden for beklædning til industri, sport og mode, og med egenproduktion i Europa og Asien.

”Jeg er sikker på, at vi sammen kommer til at skabe nogle nye, spændende rammer og synergieffekter, idet vi allerede har en veldrevet virksomhed.

Det kommer afgjort til at gavne Brdr. Simonsens mange trofaste gode kunder,” fortæller Steen Wøhlk.

Og han fortsætter:

”Vi kommer til at genåbne med et brag og et væld af stærke tilbud, hvor vi glæder os til at se både nye og trofaste ”Brdr. Simonsens Menswear”-kunder. ”

Tilgodesedler og gavekort kan naturligvis indløses, når butikkerne genåbner.

Del artikel

Andre læser også