Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Biryani og Butter Chicken: Indisk-pakistansk restaurant genåbner i Aarhus

Af Freja Dumont

Hvis du er vild med lune naanbrød, kylling tikka masala, perfekt tilberedte basmatiris og velduftende krydderier som karry og gurkemeje, så har vi en god nyhed til dig.

Spicy Restaurant, som tidligere var et velbesøgt sted på Kærtoften i Hasle, er nemlig for nyligt genåbnet i Aarhus midtby på Sønder Allé.

Stedets ejer Shaheen Agha ser meget frem til igen at servere mad lavet fra originale opskrifter, som han selv er vokset op med.

“Flere generationer i min familie har restaurationer i Pakistan, og det pakistanske og indiske køkken ligger derfor mit hjerte nært.

Da muligheden for få et lokale med den helt rette placering i Aarhus kom, måtte jeg gribe den, og nu er vi altså åbnet på Sønder Allé 34,” siger Shaheen Agha.

Biryani og Butter Chicken: Indisk-pakistansk restaurant genåbner i Aarhus

Autentisk og velsmagende 

Spicy har et stort menukort med velkendte traditionelle indiske og pakistanske retter lige fra chicken curry, tikka masala og daal til naan, samosa og papadams.

Spicy serverer også lækre farverige biryani retter i forskellige nuancer samt deres yderst populære butter chicken.

“Vi har gæster som kommer helt fra Odense og København bare for at smage vores butter chicken.

Hos Restaurant Spicy tager vi god kundeservice seriøst, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder går herfra med et stort smil.

Vores passion er at servere det bedste mad, og derfor sørger vi for, at hver en ret, som forlader vores køkken, lever op til vores høje standard, hvad angår frisklavet og velsmagende mad,” siger Shaheen Agha.

Restauranten har plads til 28 til 30 gæster, og vil du gerne nyde din tikka masala i sofaen, tilbyder stedet også takeaway lige her.

Del artikel

Andre læser også