ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær ramen-biks flytter: Åbner ny restaurant i større lokaler

Af Freja Dumont

Shima Ramen har siden april langet brandvarm ramen og lækre bao over disken fra deres lille madvogn på madtorvet Tørv på Aarhus Ø.

Men nu flytter den lille ramen-biks altså snart i spritnye lokaler i Ceresbyen 20. Det skriver Shima Ramen i et opslag på Facebook.

Åbningsdatoen må vi dog vente lidt på endnu.

Sprøde flæskesvær og luftige bao

Det er vennerne Anne Kirstine Laudal, Sune Duch-Svenson, Mads Deichmann og Mads Mulvad, som sammen står bag den lille ramen-biks, der nu snart rykker i større lokaler.

Da vi tidligere på året besøgte Shima Ramen på Tørv fik vi serveret en omgang ramen med gris. Dens base bestod af suppe med nudler, ramsløg, sesam, æg og spirer.

Dertil var der den saftige flæskesteg, som var tilberedt med hoisin sauce, og en flæskesvær, som var helt perfekt sprød.

Vi smagte også stedets bao – en asiatisk dampet bolle med fyld i.

Hos Shima Ramen fås de med peanutbutter, kål, ramsløg, forårsløg og spirer. Hertil kan man vælge, om der skal and, gris eller tofu i.

Brødet var helt blødt, luftigt og uden den skorpe, som ovnbagt brød giver. Sammen med de friske, sprøde ingredienser får du en uimodståelig skøn hapser, som smager af én til!

Psst.. hvis du vælger den med svin får du de sprødeste svær med i købet.

Til at skylle ned med fik vi serveret hjemmelavet isthe og en lemonade, som lige var prikken over i’et.

Vi glæder os i den grad allerede til at besøge Shima Ramen igen i deres nye restaurant i Ceresbyen.

Du kan holde dig opdateret på den kommende åbningsdato lige her.

Del artikel