Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populær restaurantfestival: Spis ude i Aarhus og støt Kræftens Bekæmpelse

Af anders@sommersangdigital.dk

Nu kan du snart se frem til at forkæle ganen med gourmetretter og samtidig støtte en god sag. Fra den 2. til 10. juni løber restaurantfestivalen Spis & Støt nemlig af stablen, når 76 restauranter landet over – i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og DinnerBooking.com – byder på en tre-retters menu til en skarp pris. Det skriver DinnerBooking i en pressemeddelelse til os. 

 

Vær med, når populære og anmelderroste restauranter i Aarhus som Det Glade Vanvid, Retour Aarhus, Restaurant ET, Faust, Kähler Spisesalon, Fedet, Vestergade 51, Spiselauget og Royal Bistro inviterer indenfor til en lækker tre-retters menu, som samtidig støtter Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende. Menuen koster fra 250 kroner (+billetgebyr). Se hvem der ellers er med længere nede.

 

Gæster og restauranter bakker op

Det er fjerde gang, at Spis & Støt finder sted, og hvert år er der stor opbakning både fra gæster og restauranter. For Holdet bag Det Glade Vanvid giver det god mening at tage del i projektet: Vi har oplevet kræft tæt på i familien, så det er et emne, vi nemt kan forholde os til. Spis & Støt-festivalen er en god mulighed for at bakke op om en god sags tjeneste og samtidig gøre det, vi er bedst til: Lave god mad, fortæller brødrene Lasse og Michael Koch fra Det Glade Vanvid.

 

Sidste år indsamlede Spis & Støt 650.000 kr. til kampen mod kræft, og hos Kræftens Bekæmpelse glæder man sig over den store opbakning: Kræft vedrører os alle, og derfor er en aktiv indsats afgørende for både kræftramte og pårørende. I Kræftens Bekæmpelse er vi derfor rigtig glade for, at så mange restauranter støtter op om Spis & Støt. Sammen kan vi tilbyde vores gæster gastronomiske oplevelser samtidig med at de støtter kræftsagen, fortæller Sara Haugesen, projektleder i Kræftens Bekæmpelse.

 

 

Billetsalget åbner mandag den 30. april 2018 på spisogstøt.dk.  

HVORNÅR: Den 2.-10. juni 2018

HVOR: På 76 restauranter landet over

PRIS: Normal-billet: 250 kr. + billetgebyr | Gourmet-billet: 500 kr. + billetgebyr | Michelin-billet: 750 kr. + billetgebyr

HVOR MEGET STØTTER JEG MED: Normalbillet: 40 kr. | Gourmet-billet: 80 kr. | Michelin-billet: 120 kr.

BILLETSALG ÅBNER: Mandag den 30. april 2018 kl. 10

SITET ÅBNER: Fra mandag den 23. april kan du se restauranter og menuer på spisogstøt.dk

KØB BILLET PÅ: Spisogstøt.dk

 

Følgende restauranter er med i Aarhus

Café Faust

DGV – Kystpromenaden 5

Fedet

Frederiksgade 42

Fru Møllers

Globen Flakket

Hotel Royal – Bistro

Kähler Spisesalon

Skovmøllen

Restaurant ET

Retour Aarhus

Spiselauget

Unico

Vestergade 51

Mejeriet – 500,-

 

 

Om Spis & Støt

Spis & Støt er iværksat af DinnerBooking og Kræftens Bekæmpelse for at indsamle penge til både forskning, forebyggelse og støtte til kræftramte patienter.

  • Billetterne kan købes online på spisogstøt.dk
  • 76 restauranter landet over deltager i festivalen – heriblandt fem Michelin-restauranter
  • Læs mere om Spis & Støt på spisogstøt.dk og følg med på Facebook og #spisogstøt

 

Fakta om kræft og Kræftens Bekæmpelse

  • Hver tredje dansker rammes af kræft – seks ud af ti overlever kræft mindst fem år
  • 285.000 danskere lever med en kræftdiagnose i dag
  • 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges
  • Kræftens Bekæmpelses vision er et liv uden kræft
  • Kræftens Bekæmpelse har tre hovedformål: Forskning, forebyggelse og patientstøtte
  • Kun 3 pct. af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige – resten kommer fra danskerne
  • Kræftens Bekæmpelse bidrog i 2016 med 392 mio. kr. til dansk kræftforskning

 

 

Fakta om DinnerBooking

DinnerBooking administrerer bookinger for over 900 restauranter og caféer og håndterer over 12 mio. gæster om året. DinnerBooking består af et bookingsystem til restauranter og caféer, restaurantsitet DinnerBooking.com og en booking-app til iPhone, hvor gæster kan booke bord.

DinnerBooking drives af brødrene Peter og Christian Thygesen, som selv har mistet deres far til kræft: – Vi har selv oplevet kræft helt tæt på, da vi mistede vores far, som stod os meget nær. Dengang stod vi sammen om sorgen, og nu står vi sammen om aktivt at gøre en forskel for at hjælpe andre, der er berørt af kræft, siger Peter Thygesen.

 

 

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Mest læste historier i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien